Enni? Hát azt nagyon szeretünk. A sütés-főzésbe pedig jöjjünk bele együtt!
Hozzávalók:
1 csirkemell
kevés olaj
2 dl víz
1 kisebb cukkini fele
1 darab póréhagyma
2 dl laktózmentes tejszín
só, bors ízlés szerint
1 kk. bazsalikom
1 kk. oreganó
1-2 ek. barna rizsliszt
3 ek. tejföl
1 tk. piros fűszerpaprika
Elkészítés: A felkockázott/-csíkozott csirkemellet kevés olajon fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott cukkinit és felaprított póréhagymát. Kevés vizet öntünk alá (ne ússzon a vízben, de nem is fogjuk teljesen lepirítani), majd ízesítjük. Fedő alatt puhára pároljuk és megszórjuk barna rizsliszttel, alaposan összekeverjük és ráöntjük a tejszínt. Állandó kevergetés mellett pár percig még rotyogtatjuk. (Ha úgy érezzük, hogy túl sűrű, vagy "lesülne", akkor pici víz hozzáadásával hígítjuk. Ha elkészült, akkor az előre kifőtt tésztát belekeverjük, hogy mindenhova jusson a mártásból.
Jó étvágyat kíván: Rózsa Éva
Ítek és utazások blog
Elkelt a Víg-Kend Major.
A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti.
Igazgatóhelyettesére emlékezik a fürdőváros.
Betört egy házba.
Az ügyet a Debreceni Ítélőtábla tárgyalja.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2023.03.30)