Hozzávalók:
4 szelet karaj
1 db sárgarépa
1 fej hagyma
½ db kisebb zeller
1 db TV paprika
1 db paradicsom
húsleves/húsleves kocka + víz
olívaolaj, vaj, mustár, száraz fehérbor, krumpli és tarhonya, tejföl.
Elkészítése:
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, majd olívaolaj és vaj keverékén elősütjük. Kivesszük, és a megmaradt zsiradékon karamellizáljuk a nagyobbra darabolt répát, hagymát és zellert. Visszatesszük a húsokat , fehérborral felöntjük, később a húslevessel is, hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot , fedő alatt pároljuk.
Mikor majdnem megpuhult a hús, hozzáadunk néhány kisebb, félbe vágott krumplit is, pluszban a körethez. Közben elkészítjük a tarhonyát is.
Kiszedjük az edényből a húsokat és a krumplit, a szaftot pedig összeturmixoljuk, mustárral és tejföllel ízesítjük. Tarhonyával és a hússal főtt krumplival tálaljuk.
Jó étvágyat kíván hozzá: Iglai János (Nyíregyháza)
Elkelt a Víg-Kend Major.
A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti.
Igazgatóhelyettesére emlékezik a fürdőváros.
Betört egy házba.
A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire még március 20-ig lehet szavazni.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2023.03.28)