70 g teljes kiőrlésű búzaliszt
30 g teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt
50 g fehérliszt
1/2 tk. sütőpor
1-2 tk. só
60 g sütőmargarin
50 g sajt (+ tetejére)
1 ek. laktózmentes natúr joghurt
1 tojás (sárgája a tésztába, fehérje a tetejére)
Elkészítés: A liszteket a sütőporral, sóval összekeverjük, majd elmorzsoljuk benne a margarint. Belekeverjük a reszelt sajtot, adunk hozzá 1 evőkanálnyi natúr joghurtot és a tojássárgát, majd összegyúrjuk. Lisztezett deszkán kb. fél centisre nyújtjuk és kisebb rudakat vágunk belőle. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, tojásfehérjével megkenjünk a tetejét. Tehetünk rá reszelt sajtot is.
Előmelegített, légkeveréses sütőben, 180 fokon kb. 10-15 percig sütjük.
Jó étvágyat kíván: Rózsa Éva
Elkelt a Víg-Kend Major.
A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti.
Igazgatóhelyettesére emlékezik a fürdőváros.
Betört egy házba.
Az ügyet a Debreceni Ítélőtábla tárgyalja.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2023.03.30)