Hozzávalók:
1 nagy halfilé (kb. 25-30 dkg)
1 üveg zöldbab kb. fele (normál méretű befőttes üveg)
só
őrölt piros paprika
3-4 ek. olaj
1 dl tejszín
2-3 tk. mustár
1 tasak barna rizs
Elkészítése: Egy tepsi aljába kevés olajat öntünk, majd beletesszük a zöldbabot. A hal mindkét oldalát besózzuk és megszórjuk őrölt piros paprikával, majd szintén mindkét oldalát bekenjük a mustáros-tejszínes öntettel. (1 dl tejszín és 2-3 tk. mustár keveréke). Alufóliával lefedve sütőben pároljuk 30-40 percig kb. 180 fokon, majd további 10 percig alufólia nélkül sütjük. A bab mellett köret volt még barna rizs. Én most előfőzött, tasakos rizst főztem ki sós vízben.
Jó étvágyat kíván: Rózsa Éva
Web: http://izutazas.blogspot.hu/
Facebook: Ízek és utazások
Elkelt a Víg-Kend Major.
A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti.
Igazgatóhelyettesére emlékezik a fürdőváros.
Betört egy házba.
A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire még március 20-ig lehet szavazni.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2023.03.28)