Hirdetés
Mustáros hal egészséges körettel
| 2016. 10. 25. | 11:20:00
Enni? Hát azt nagyon szeretünk, a sütés-főzésbe pedig jöjjünk bele együtt!

Hozzávalók:
1 nagy halfilé (kb. 25-30 dkg)
1 üveg zöldbab kb. fele (normál méretű befőttes üveg)
só
őrölt piros paprika
3-4 ek. olaj
1 dl tejszín
2-3 tk. mustár
1 tasak barna rizs
Elkészítése: Egy tepsi aljába kevés olajat öntünk, majd beletesszük a zöldbabot. A hal mindkét oldalát besózzuk és megszórjuk őrölt piros paprikával, majd szintén mindkét oldalát bekenjük a mustáros-tejszínes öntettel. (1 dl tejszín és 2-3 tk. mustár keveréke). Alufóliával lefedve sütőben pároljuk 30-40 percig kb. 180 fokon, majd további 10 percig alufólia nélkül sütjük. A bab mellett köret volt még barna rizs. Én most előfőzött, tasakos rizst főztem ki sós vízben.
Jó étvágyat kíván: Rózsa Éva
Web: http://izutazas.blogspot.hu/
Facebook: Ízek és utazások
Hirdetés
Hirdetés
További híreink

Londoni rudacska Ady Lőrincné receptje szerint
A költő édesanyjának süteményes füzetében találtuk a leírást.

Debreceni batyu az új magyar étel neve – több ezren kóstolták meg a főtéren
Van benne kolbász, sajt, gomolya és medvehagyma.

A Kálvinista Mennyország Debrecenből ered, és megízlelhetjük!
Érdekesnek ígérkező gasztronómia estre várják a debrecenieket.

A Michelin értékelése szerint ezek Magyarország legjobb éttermei
A Michelin Guide etalon a gasztronómiában.

Az égiek valamivel kegyesebbek lesznek hozzánk a jövő héten
A hét második felében ismét visszatér a borult idő.

Magyarország étele: döntőbe került a préselt malacarc is
Az idei verseny tematikája kötődik Petőfi Sándorhoz.

Dzsudzsákék töltött káposztájáról Marco Rossi ódákat zeng
A debreceniek csapatkapitánya megszerettette vele.

Krausz Gábor és Vomberg Frigyes Debrecenben
A vendégek között a két sztárséf meglepetés ajándékokat is kisorsol.

Kiderül, van-e Debrecennek Michelin-csillagos étterme!
Titokban bejártak minden helyet. November 3-án hozzák nyilvánosságra a minősítéseket.

Meghalt Frank Júlia
Száznál is több szakácskönyvet írt.

Bíró Lajos: A Covid óta állok, mint egy hülye
A veterán magyar vendéglős Debrecenben beszélt a nem túl fényes jövőről.
Hirdetés
Olvasta már?

Már megvehetők a jövő évi debreceni parkolóbérletek
Kényelmesen, akár otthonról is.

Emeli a kormány a gyedet
Az szja-mentességi kör a kétgyermekes anyákkal bővül.

Ünnepi fények, közösségi élmények Biharnagybajomban
A település idén is egyedi adventi programokkal ajándékozza meg lakóit.
Gazdaság
Egyre több a megrendelés?
Így támogathatod a növekedést a cég pénzügyeiben.
Megvalósultak az infrastrukturális fejlesztések Görbeházán
Megújult közösségi terek és bővülő szolgáltatások a településen
Ismert debreceni fideszeseknek szólt be Magyar Péter
A TISZA elengedné a közlekedési múzeumot, inkább a Nagyállomást venné „kezelésbe”.
A termőtalaj az egyik legnagyobb stratégiai vagyonunk
Ám komoly veszélynek van kitéve.
Debreceni piac: bőség és óvatos vevők
Ön kiszámolta már, mennyit költ a karácsonyi menüre?
Számos kihívással néztek szembe a magyar gazdák
Fagy, ragadós száj- és körömfájás, aranyszínű sárgaság is volt 2025-ben.
Támogatott tartalom

A csendes technológia
Hogyan változtatják meg a modern fűtési rendszerek az akusztikus komfortot?

Fedezze fel Hajdúszoboszló adventi meglepetéseit!
Szálláskedvezmények, gasztronómiai ajánlatok, családi és baráti kikapcsolódást kínáló programok.

Kihívást jelent az online marketing?
Egy SEO ügynökség lehet a megoldás.

Szárítógépek és panelélet
Így oldható meg a teregetés erkély nélkül is.
Programok































