civishir.hu
2016.08.23. 08:10
Szárnyak palacsintatésztában.
A bundás csirkeszárny az egyik kedvencünk. Palacsintatésztát keverünk, amit egy darabig a hűtőben pihentetünk. A szárnyak végét levágjuk, a megtisztított szárnyakat lisztbe, majd a hűtőből kivett masszába forgatjuk. Ezt követően a forró olajban aranybarnára sütjük, és mártogatóssal már fogyaszthatjuk is.
Dominus ÉtteremElkelt a Víg-Kend Major.
A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti.
Igazgatóhelyettesére emlékezik a fürdőváros.
Betört egy házba.
A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire még március 20-ig lehet szavazni.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2023.03.29)