Hirdetés
Keddi ajánlat: Csirkecombfilé ropogós chilibundában, rizibizivel
| 2016. 08. 23. | 10:10:00
Szárnyak palacsintatésztában.
A bundás csirkeszárny az egyik kedvencünk. Palacsintatésztát keverünk, amit egy darabig a hűtőben pihentetünk. A szárnyak végét levágjuk, a megtisztított szárnyakat lisztbe, majd a hűtőből kivett masszába forgatjuk. Ezt követően a forró olajban aranybarnára sütjük, és mártogatóssal már fogyaszthatjuk is.
Hirdetés
Hirdetés
Olvasta már?
Kiválóan teljesítettek a Debreceni Egyetem sportolói
A hagyományokat követve, díjakkal is elismerték a sportemberek teljesítményét.
„Csipogó-ügy": a kormány szerint nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot
Az érintett cégnek nincs magyarországi gyártó- és telephelye - írják.
Gazdaság
A kormány fontos embere ezer eurós minimálbért ígér
Igaz, nem mostanra.
Az adatközpontok infrastruktúrájának tervezése
Lássuk, mikre kell figyelni!
Életműdíjat kapott Dr. Ábrahám László
Szívügye a jövő mérnökeinek támogatása.
Díjeső a hajdúnánási struccfarmnak
Az ebesi Szender Kert különdíjas.
Napenergia Plusz: több mint 20 ezer kérelmet támogat a kormány
A jövő a zöldenergiáé.
Értelmetlenül szórják meg idegméreggel Debrecent?
A deltametrint a szúnyogoknak szánják, de szinte az összes repülő rovarban kárt tesznek vele.
Támogatott tartalom
Megnyílt a 13. Zamat Fesztivál
4000 négyzetméteres rendezvénysátor várja idén is a gasztronómia szerelmeseit és a bulizni vágyókat az ősz legnagyobb gasztroeseményén a cívisvárosban.
Westernhangulat a Zamat Fesztiválon a Marnevall jóvoltából
A gasztronómia és a zene szerelmeseinek idén is felejthetetlen élményt ígér a Debreceni Zamat Fesztivál.
Civis Honoris Causa címet kapott Bogsch Erik
A debreceni biotechnológiai üzem a jövő szempontjából a Richter számára a legfontosabb terület.
Miért szükséges a fugázás?
Milyen funkciója van ennek az anyagnak?
Programok
Hirdetés