2016.08.16. 10:36
Konfitáljunk bátran! Az eljárás manapság reneszánszát éli.
1 kg sertéstarját vágjunk nagyobb darabokra, majd miután kevés sertészsíron megpirítottuk, felöntjük 0,5L fehérborral. Fűszerezzük, sóval, őrölt borssal, kakukkfűvel és 10percig pároljuk. Hozzáadunk 0,5kg sertés zsírt, és így abáljuk 3órán keresztül. Ha kihűlt, a húst szálaira szedjük, befőttes üvegbe rakjuk, felöntjük a zsírjával, majd lezárjuk az üveget. Az így elkészített húst hűtve sokáig eltarthatjuk. Pirítóssal, újhagymával minden étkezésre ajánljuk.
Dominus ÉtteremA mentők kórházba szállították.
Debrecen és Hajdúszoboszló között 2x2 sávon autózhatunk. Erről is szó volt a megyei közgyűlésen.
Olasz Renátót A Király című sorozatban nyújtott alakításáért díjazták.
Legalább 300 prostituált fordult meg az általa bérelt lakásokban.
Debreceni bűntársa évekkel ezelőtt Thaiföldről tartott haza, amikor elkapták.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2023.04.01)