Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Virágkarneváli forgalomkorlátozások: vagy betartja, vagy elviszik az autóját!

| 2022. 08. 18. | 13:03:00
A debreceni rendőrség fontos hírt közölt.
Virágkarneváli forgalomkorlátozások: vagy betartja, vagy elviszik az autóját!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A debreceni virágkarnevál és a kísérő rendezvényeinek zavartalan lebonyolítása érdekében a közlekedők ideiglenes forgalomkorlátozásra számíthatnak 2022. augusztus 20-án –  előreláthatólag a karneváli menet elhaladásáig – alábbi helyeken és időben:

 • 6 óra 45 perctől 12 óráig a Petőfi téren az Erzsébet utcától a Holló János utcáig, a Piac utcán, a Holló János utcától a Kossuth térig, a Kossuth téren, a Kálvin téren, a Péterfia utcán a Kálvin tértől a Hunyadi utcáig, valamint a Hatvan utcán a Kossuth tértől a Pásti utcáig minden jármű forgalma tilos.
 • 8 órától 12 óráig a Szent Anna utca a Piac utca - Sumen utca közötti szakaszán, a Miklós utca Piac utca - Antall J. utca közötti szakaszán minden jármű forgalma tilos.
 • 8 órától 12 óráig Arany János utca Piac utca - Antall József utca közötti szakaszán, a Kossuth utca Sas utca - Piac utca közötti szakaszán, valamint a Széchenyi utca Piac utca - Nyugati u. közötti szakaszán minden jármű forgalma tilos.
 • 8 órától 12 óra 30 percig a Déri tér szervizútján, a Múzeum utcától a Perényi utcáig minden jármű forgalma tilos
 • 7 órától 13 óráig a Bethlen utcán a Hatvan utcától a Hunyadi utcáig, a Hunyadi utcán a Péterfia utcától a Bethlen utcáig, a Mester utcán a Csemete utcától a Bethlen utcáig, a Honvéd utcán a Bethlen utcától a Péterfia utcáig és a Viola utcáig, Bethlen utcán a Hunyadi utcától a Honvéd utcáig minden jármű forgalma tilos.
 • 7 órától 13 óráig az Egyetem sugárúton minden jármű forgalma tilos.
 • 7 órától 13 óráig a Bethlen utca Hunyadi utca és Honvéd utca, valamint az Egyetem sgt. Honvéd utca és Füredi utca közötti szakaszán minden jármű forgalma tilos. Füredi úton a Nádor utca - Egyetem sugárút, Bem tér - Egyetem sugárút közötti szakaszán a karneváli menet elhaladásáig minden jármű forgalma tilos.
 • 7 órától 13 óráig az Ibolya utca Bethlen utca és Libakert utca közötti szakaszán, a Thomas Mann utca Interspar bejáró és Egyetem sugárút közötti szakaszán, a Komlóssy utcán minden jármű forgalma tilos. A tiltott helyen csak a külön engedéllyel rendelkezők és ott lakók járművei közlekedhetnek.
 • 7 órától 13 óráig a Nagyerdei körút, Simonyi utca és Egyetem tér közötti szakasza lezárásra kerül. A gyalogos forgalom korlátozására nem kerül sor. A villamos közlekedés korlátozása 7 órától előreláthatólag 13 óráig történik.
 • 7 órától 13 óráig a Nagyerdei krt. Pallagi út és Egyetem tér közötti szakaszát lezárják. A gyalogos forgalom korlátozására nem kerül sor. A villamos közlekedés korlátozása 7 óra 30 perctől 13 óráig történik.
 • 7 órától előreláthatólag - a karneváli menet elhaladásáig - 13 óráig, majd a Pallagi út és a Nagyerdei kereszteződése lezárásra kerül. A gyalogos forgalom korlátozására nem kerül sor. A villamos közlekedés korlátozása 07óra 30 perctől 13 óráig történik.
 • 7 órától előreláthatólag 13 óráig, a Dóczi József utca Békéssy Béla Egyetem tér közötti szakaszán minden jármű forgalma tilos. A gyalogos forgalom korlátozására a Dóczy József utca Martonfalvi utca kereszteződésétől a Dóczy József utca Komlóssy utca kereszteződése között kerül sor.
 • 2022. augusztus 19-én 16 órától augusztus 20-án 23 óráig a Nagyerdei körút Pallagi út és Ady Endre sugárút szakaszán minden jármű forgalma tilos. A lezárt területen csak a külön engedéllyel rendelkező járművek várakozhatnak, illetve közlekedhetnek. A gyalogos forgalom korlátozására nem kerül sor. A DKV Zrt. közösségi közlekedést szolgáló járművei 2022. augusztus 19-én üzemzárásig az útszakaszon áthaladhatnak.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
A világ élvonalában a Debreceni Egyetem hibrid műtője
A világ élvonalában a Debreceni Egyetem hibrid műtője
Az átadáson az államtitkár méltatta Debrecent.
Hirdetés
Hirdetés
Talentum-díj: debreceni kutató munkáját ismerték el
Talentum-díj: debreceni kutató munkáját ismerték el
Matta Csaba a Debreceni Egyetem Anatómiai, Szövet és Fejlődéstani Intézetének egyetemi docense.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Felszállt a első isztambuli járat Debrecenből
A török város kelet és a nyugat különleges ötvözete.
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
A SPAR akcióiban rendszeresen találkozhatsz mentes és egészségtudatos termékekkel is!
Jobbik: miért vendégmunkások laknak egy szoboszlói hotelben?
Jobbik: miért vendégmunkások laknak egy szoboszlói hotelben?
Fülöp-szigetekről érkezett férfiakat szállásoltak el az ingatlanban.
Támogatott tartalom
Hirdetés
Hirdetés
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Már több mint 250-en rögzítették a véleményüket – április végéig még te is megteheted!