Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tizenhat évesen mutatkozott be a felnőtt élvonalban!

| 2013. 02. 26. | 17:28:56
Saját nevelésű játékosok hathatós közreműködésével nyertek a debreceni pólósok.
Tizenhat évesen mutatkozott be a felnőtt élvonalban!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Debrecen vízilabdacsapata az elmúlt héten két élvonalbeli összecsapást is vívott, melyek mindegyikén magabiztos, sima győzelmet aratott a hajdúsági gárda. A piros-fehér legénység sikereiből oroszlánrészt vállaltak a fiatalok, illetve saját nevelésű tehetségek!

A kétszeres olimpiai bajnok csapatkapitány valamint játékos-edző Varga Tamás és társai előbb csütörtökön idegenben, a BVSC-Zugló ellenfeleként diadalmaskodtak 15-9-re, majd két nappal később, szombaton a Pécs együttese ellen sziporkáztak és győztek 15-6 arányban hazai pályán. A találkozókon lehetőséget kaptak a Debrecen ifjú reménységei és saját nevelésű tehetségei is, akik rendre kiváló játékkal igyekeznek meghálálni a bizalmat és azt, hogy immáron nem csap epizódszerepet kapnak egy-egy megmérettetés alkalmával. Van, aki hasznos megmozdulásokkal, van, aki pedig góllal vagy gólokkal vette ki a részét a sikerből - a debreceni születésű és nevelésű, mindössze tizenhat esztendős Macsi Patrik azonnal kettővel.

- Minden találkozón az a célom, hogy ne hibázzak és a lehető legtöbbet játsszak – amikor megkapom az esélyt, hogy szerepeljek, akkor leginkább a védekezésre összepontosítok. Próbálom felvenni a mérkőzések ritmusát és a maximumot kihozni magamból – fizikai hátránnyal nehezebb felvenni a harcot, de ezt igyekszem kompenzálni, például fürgeséggel – felelt Patrik arra a kérdésre, hogy tudta felvenni az OB I ritmusát.

- Titkon már régóta tervezgettem és készültem az első OB I-es gólomra, nagyon örülök, hogy azonnal kettőt szereztem. Mind a két alkalommal adott volt a helyzet – boldog vagyok, hogy élni tudtam vele. Azon leszek, hogy a jövőben is ki tudjam használni a lehetőséget mind védekezésben, mind támadásban. A meccs után mindenki gratulált a góljaimhoz, nagyszerű jó érzés volt, de a leginkább annak örültem, amikor Tamás is megdicsért. Az az este számomra örökre felejthetetlen marad – mondta boldogan negyedik elsőosztályú találkozója után a tizenhat esztendős tehetség.

Varga Tamás és társai nem lazíthatnak sokáig, szombaton ugyanis újabb tétmérkőzés vár rájuk - a tavaly még a hajdúsági fővárosban pólózó Simon Adriánnal érkező OSC csapatát fogadják a Debreceni Sportuszodában, szombaton 19.30-tól! A mérkőzésre a belépőjegyek 500 forintért megvásárolhatóak az uszoda sportboltjában!

Oláh Andrea (dvse.hu)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hun utcai felújítás: a lakók már nagyon várják a végét
Hun utcai felújítás: a lakók már nagyon várják a végét
Szeptember közepére fejeződhet be a teljes korszerűsítés.
Hirdetés
Hirdetés
Örmény támadó érkezett a Lokihoz
Örmény támadó érkezett a Lokihoz
Egyelőre kölcsönben van Debrecenben.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Üzemanyagárak: a kiskereskedők helyett a MOL-t és a kormányt fenyegessék!
Egy hónap alatt tízszer emelkedtek az üzemanyagárak – üzent a Mi Hazánk.
Pályázat fan-coil berendezések szállítására
Az Aquaticum Debrecen Kft. ajánlatkérése.
Ajánlatokat vár az Aquaticum Debrecen Kft.
Fan-coil berendezések beszerelését kellene elvégezni.
Fokozott ellenőrzést tart a NAV Hajdú-Biharban
A dohánylevelek betakarítása adja az apropót.
Biztosítás: néhány társaság uralhatja a rollerpiacot
Magyarországon körülbelül 30-40 ezer elektromos rollert érinthet a biztosítási kötelezettség.
Hirdetés
Hirdetés