Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tisza Tibor kijelentése meghökkentette a debreceni hallgatóságot

unideb.hu | 2024. 05. 08. | 13:45:33
Szakemberek osztották meg gondolataikat a Debredceni Egyetem kurzusán.
Tisza Tibor kijelentése meghökkentette a debreceni hallgatóságot
Tisza Tibor (jobbra) és Szoboszlai Zsolt (Fotó: unideb.hu)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Magyarország legnépszerűbb sportágának múltja, jelene és jövője, illetve a nyáron esedékes labdarúgó Európa-bajnokság került a fókuszba a DELAB május 8-i díszelőadásán az oDEon Színházban - számol be az unideb.hu.

A Debreceni Egyetem Labdarúgás elmélete és gyakorlata (DELAB) címet viselő kurzusán ezúttal Szoboszlai Zsolt, a Főnix Gold FC klubvezetője, Szoboszlai Dominik édesapja és korábbi edzője, Fehér Csaba, a magyar futballválogatott, az Újpest, a NAC Breda és a PSV Eindhoven egykori labdarúgója, Bogdán Ádám volt válogatott kapus, a Bolton Wanderers, a Liverpool, a Hibernian és az FTC korábbi hálóőre, Tisza Tibor, a DVSC-vel bajnoki címet szerzett korábbi válogatott csatár, a Tisza Talent Management alapítója és tulajdonosa osztotta meg meglátásait, Gelei Károly volt válogatott kapus pedig moderátorként tevékenykedett.

Bő egy hónap és kezdetét veszi a labdarúgó Európa-bajnokság, melyre a 26 fős magyar keretet hamarosan kihirdeti Marco Rossi. Sok honi szurkolót tart lázban, melyik kapusnak szavaz majd bizalmat a kontinenstornán a szövetségi kapitány, hiszen Gulácsi Péter és Dibusz Dénes is remek formában van. A vendégek egyöntetű véleménye, hogy a kapuskérdés luxusprobléma, és még mindig jobb, hogy a bőség zavarában szenvedünk, mintha nem tudna kit pályára küldeni a kapitány. Szoboszlai Zsolt viccesen megjegyezte, legfeljebb majd kő-papír-ollóval eldöntik, ki kezdjen, utalva ezzel a bő egy évvel ezelőtt történtekre, mikor fia és Sallai Roland az észtek elleni felkészülési mérkőzésen kő-papír-olló játékkal választották ki, melyikük végezze el a tizenegyest.

Szó esett a magyarok esélyeiről is az Eb-n, ahol a mieink Svájccal, Skóciával és Németországgal kerültek egy csoportba. Gelei Károly úgy véli, a németek továbbjutása nem kérdés, a leggyengébb láncszem papíron Skócia, a második hely a svájciak vagy a magyarok között dől majd el. Felhívta rá a figyelmet, hogy Magyarország teljesítményét illetően Szoboszlai Dominik kulcsszereplő lesz, sok függ majd attól, milyen formában van, de nem azért, mert rajta áll vagy bukik a sikeresség, hanem mert kell egy vezér a társaságba. Fehér Csaba amondó, kiegyenlített a csoport, kis különbségek vannak az együttesek között, apróságok dönthetnek.

Tisza Tibor kijelentése meghökkentette a hallgatóságot, ugyanis titkos favoritként tekint a magyarokra, akik szerinte a végső győzelemre is esélyesek lehetnek. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Dárdai vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától
Dárdai vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától
Életre szóló klubtagságot kapott.
Gazdaság
Adóbevallás: pár nap múlva lejár a határidő
Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról.
Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban – Debrecenben is
A Vodafone folyamatosan fejleszti hálózatát.
Három réteget hozna helyzetbe a Civil Fórum Debrecen
Másként képzelik el a lakásprogramot.
Orbán Viktor Debrecent hozta fel példaként
Amikor pénzről van szó és gazdaságról van szó, akkor a valóság inkább az együttműködés felé mutat - jegyezte meg a kormányfő.
Ki tartja majd rendben a debreceni uszodákat?
Keresik a megfelelő vállalkozót.
Támogatott tartalom
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
A DV Parking Kft. tájékoztatója.
Síncserére készül a DKV
Síncserére készül a DKV
Nyílt beszerzési eljárás.
Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?
Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?
A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára.
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Minden korosztály otthon érezheti magát