Helyben járó
Campus
Hajdú-Bihar
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Galéria
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szégyenletes hétvége a DEAC-nál

| 2023. 10. 02 | 19:23:00
Az élvonalbeli csapatok edzői fogalmaztak így a debreceni teljesítményekről.
Szégyenletes hétvége a DEAC-nál
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A DEAC két kirakatcsapata, a kosárlabda- és a jégkoronggárda bajnoki nyitánya gyatrára sikeredett a hétvégén. Kikapott a Debreceni Egyetem férfi futsalcsapata is,  csak a női futsalosok hozták a kötelezőt a DEAC élvonalbeli gárdái közül.

Ez szégyenletes teljesítmény volt, nem erre készültünk

– fogalmazott a Ferencváros elleni mérkőzés után a DEAC jégkorongcsapatának vezetőedzője, Vaszjunyin Artyom, miután a csapat 10-2-es vereséget szenvedett a Ferencváros otthonában. A DEAC október 5-én, csütörtökön este 18 órától a címvédő Gyergyószentmiklóst látja vendégül a szezon első hazai mérkőzésén.

Az egyetemi klub másik élvonalbeli csapata, a férfi kosáregyüttes nagyarányú, 80-59-es vereséget szenvedett hazai pályán az Oroszlánytól a bajnokság nyitányán. A rossz kezdést követően többször is visszajött a mérkőzésbe Andjelko Mandics együttese, de a 25. perctől teljesen szétesett a debreceniek játéka, így a vendégek 21 pontos győzelemmel távoztak a Nagyerdőről.

Szégyen volt ez a mai teljesítmény, az Oroszlány teljesen megérdemelten nyert ilyen arányban is, végig jobbak voltak nálunk minden tekintetben. Foghatnánk arra, hogy túlizgultuk a mérkőzést vagy időszakonként görcsössé vált a játék, de arra, amit ma láttunk, nincs magyarázat

– bosszankodott a mérkőzés után Andjelko Mandics vezetőedző, aki reménykedhet, hogy pénteken, ismét hazai pályán, már nem betlizik az együttese.

Futsal

A férfi futsalosok is kikaptak Nyírbátorban (3-4), csak az NB I-et magabiztosan vezetői női csapat hozta a kötelezőt, és a Dunaújváros otthonában 6-1-es győzelmet aratott.

[Beillesztett cikk: A DEAC legalább elverte a Diósgyőrt; a kis Loki is remekelt]

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés