Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sorsdöntő meccs Alexandriában

| 2009. 10. 03. | 14:26:32
Jó hír Alexandriából: Németh Krisztián ott lehet a továbbjutásunk szempontjából döntő jelentőségű találkozón, az Egyesült Arab Emirátusok ellen (szombat, 18.45, tv: m2)
Sorsdöntő meccs Alexandriában
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az U20-as világbajnokságon a szombat esti (18.45 óra, m2), Egyesült Arab Emirátusok elleni utolsó csoportmeccsére készülő válogatottunk klasszis csatára, Németh Krisztián sérülése szépen javult, már teljesértékű edzésmunkát végzett és ott lehe Egervári Sándor kezdőcsapatában.

A péntek délutáni gyakorlás során elsősorban a támadási variációkat sulykolták játékosaink. Ez is jelzi, hogy a csoportunkban élen álló és még veretlen ellenféllel szemben ezen lesz a hangsúly: pontot vagy pontokat kell szereznünk, s ha sikerül, akkor bizakodva várhatjuk a jövő heti folytatást, már a legjobb 16 között, s amennyiben az első két hely valamelyikén jutunk tovább, akkor vagy Venezuela, vagy a brazil-cseh versenyfutás "vesztese" ellen.

Németh Krisztián a kihagyott szerdai mérkőzést követően biztosan visszatér a kezdő 11-be, az előjelek alapján Futács Márkóval alkotnak majd ékpárt, miután Simon András, valamint védekező középpályásunk, Korcsmár Zsolt sérülés miatt nem állhat az együttes rendelkezésére. És hiányozni fog a két sárga lapja miatti eltiltását töltő Gosztonyi András is, az ő pótlásáról még gondolkodik Egervári Sándor, vagy Dudás Ádámnak, vagy Varga Rolandnak szavaz majd bizalmat, más változtatást nem tervez a Dél-Afrika ellen győztes csapaton.

Kora este a FIFA kötelező sajtótájékoztatóján egyébként szövetségi edzőnk épp a sok, s gyakran indokolatlanul kiosztott sárga lap miatt panaszkodott az újságíróknak: az eddigi találkozókon összesen 143 ilyen figyelmeztetéssel éltek a játékvezetők, s nem volt ritka az olyan mérkőzés, amelyen 8-9 alkalommal villant az egyébként egyenként 400 svájci frankos "tarifájú" kártya...

Egy más jellegű kérdésre válaszolva Egervári Sándor azt felelte, hogy rendkívül kiegyenlített a világbajnokság mezőnye, s szerinte amelyik csapat bejut a legjobb 8 közé, az akár a végső győzelmet is megszerezheti.

Csoportunk másik meccsét (Honduras - Dél-Afrika) a miénkkel egy időben játsszák Port Szaidban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hun utcai felújítás: a lakók már nagyon várják a végét
Hun utcai felújítás: a lakók már nagyon várják a végét
Szeptember közepére fejeződhet be a teljes korszerűsítés.
Hirdetés
Hirdetés
Örmény támadó érkezett a Lokihoz
Örmény támadó érkezett a Lokihoz
Egyelőre kölcsönben van Debrecenben.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Üzemanyagárak: a kiskereskedők helyett a MOL-t és a kormányt fenyegessék!
Egy hónap alatt tízszer emelkedtek az üzemanyagárak – üzent a Mi Hazánk.
Pályázat fan-coil berendezések szállítására
Az Aquaticum Debrecen Kft. ajánlatkérése.
Ajánlatokat vár az Aquaticum Debrecen Kft.
Fan-coil berendezések beszerelését kellene elvégezni.
Fokozott ellenőrzést tart a NAV Hajdú-Biharban
A dohánylevelek betakarítása adja az apropót.
Biztosítás: néhány társaság uralhatja a rollerpiacot
Magyarországon körülbelül 30-40 ezer elektromos rollert érinthet a biztosítási kötelezettség.
Hirdetés
Hirdetés