Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ők Debrecen kispályás királyai

| 2012. 10. 13. | 13:55:49
Nem változott az erősorrend: a debreceni veteránok, ha hangyapöcörőnyivel is, de idén is elsők lettek. +Eredmények
Ők Debrecen kispályás királyai
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Ecuadorból lett Hotel Délibáb nyerte a debreceni szabadtéri kispályás labdarúgó-bajnokság első osztályát. Nagy Szabolcsék egy ponttal előzték meg a Victor Security gárdáját, akiktől éppen a bajnok elleni rangadón elkövetett baki miatt vont le egy pontot a szövetség, ráadásul a találkozót 3-0-ás gólkülönbséggel a Délibáb javára írták. A két csapat egyébként kiemelkedett a mezőnyből, mindössze két-két vereséget és döntetlent könyvelhettek a 30 mérkőzés alatt, de a rúgott gólok tekintetében is a mezőny fölé nőttek (207, illetve 200). A debreceni kispályás labdarúgást hosszú évek óta domináló, a kapust, Bákonyi Norbertet leszámítva, a 30. évüket már jócskán betöltő, sőt a 40-hez már közelebb lévő Kerekesék hagyományosan kiváló védelmükkel is kitüntek, mindössze 68 gólt engedtek az ellenfeleknek.

A bajnokságban 12 ponttal lemaradva, harmadik helyén ifjabb Szima Gábor csapata, a Füredi Söröző végzett, míg a negyedik  Debreceni Péter csapata, a Real Team lett. A gólkirály címet a bajnok adta, a félidőben a Real Teamből a Hotel Délibábba igazoló egykori Loki-kedvenc Igor Bogdanovics 67 gólt szerzett.

A bajnok Hotel Délibáb tagjai: Katona Gergő, Bákonyi Norbert (kapusok), Nagy Szabolcs, Szabó János, Dobi Balázs, Bencsik András, Dobos Attila, Nagy István, Kerekes Zsombor, Nagy Zsolt, Igor Bogdanovics, Marko Milovac, Nagy Attila, Madar Csaba, Balla Ima. Csapatveztő: Benczik Zsolt, Vida Zsolt.

Olajos Gergő megszórta az ellenfeleket

A másodosztályban kiemelkedett a Hatvan Non-Stop, és 12 pontot vert a második helyezett Aranymesterre. Harmadik a Szertár sportbolt lett. A góllövőlista élén a Zuzu FC játékosa, Nagy Csaba végzett 53 góllal. A harmadosztályt a Nagy-Épszer Kft. nyerte, második a bajnokságot az utolsó fordulóban elbukó Meal Trade lett, míg a dobogó alsó fokára a Mihálydi SE álhatott. A Mihálydi adta a gólkirályt: Dorogi György 62 találattal lett az első. A negyedosztály bajnoka a legbeszédesebb nevű Deportívó Nyakonrúglak FC lett, megelőzve a Pitbull Teamet és a Tachograph Klinika-Postás SE-t. Olajos Gergő (Tachograph Klinika) a maga 107(!) góljával nemcsak a negyedosztály, hanem a 8 osztályt tekintve is messze a legtöbb gólt szerezte Az ötödosztályt az Old Boyz nyerte, második a Start FC lett, harmadik az Athos 04 FC. A gólkirály Nagy Gergely lett 75 góllal. A hatodosztályban a Club SSC végzett elöl, mögötte a Sporik lett a második, míg a Bob Mix Cat a harmadik. A Márió FC játékosa, Kozma Ferenc végzett a góllövőlista élén 71 góllal. A hetedosztályban Paragh-uay II örülhetett,  Bobi S Army 1902 és a Goalem FC lett a második, illetve harmadik. Itt Héczei Szabó Attila szerezte a legtöbb gólt, 59 találatig jutott. Az öregfiúk között az Uniqa Biztosító csapata bizonyult a legjobbnak, megelőzve a Suzuki Stop-Dorottyát és a Pedagógus-Hungaropharmát. A senioroknál Tar Gyula bizonyult a leggólerősebbnek a maga 34 góljával.

Bajnokok tornája

A bajnokok tornájára október 22-én kerül sor az egyetemi sporttelepen és szintén ekkor lesznek az osztályzók is. A bajnokságok első két helyezettje automatikusan feljut, míg a negyedik és ötödik helyezettek osztályzót játszanak a feljutásért a magasabb osztály tizenharmadik, tizennegyedik helyezett csapataival.

Szabdatéri bajnokság 2012, I. osztály, végeredmény:

A további tabellákat ITT TALÁLJA

Le a kalappal a szövetség előtt

A nyolc osztályban összesen 124 csapat részvételével lezajlott kispályás bajnokság zavartalan lebonyolításáért külön dicséret illeti a hosszú évek óta áldozatos munkát végző Kassai Zoltán vezette Debreceni Kispályás Labdarúgó Szövetség munkatársait és természetesen a mérkőzéseken közreműködő játékvezetőket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Minden idők legjobb magyar sorozatának ígérkezik a Hunyadi
Minden idők legjobb magyar sorozatának ígérkezik a Hunyadi
Már a jogok nemzetközi értékesítését végzi.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Így terveznek Hajdúböszörményben
Milliárdos kerékpárút-fejlesztések szerepelnek az idei büdzsében.
Elfogadták az azonnali fizetésről szóló rendeletet
Ez egy lehetőség, teljesítése nem automatikus.
A hitelbiztosítéki záradékkal terhelt lakásbiztosítás is újraköthető
Érdemes összehasonlítani a meglévő szerződést az új ajánlatokkal.
Debrecenben is megválik a Teva attól, amibe nemrég 23 millió dollárt fektetett
Egyelőre nem tudni, hogy csoportos létszámleépítésre kell-e számítani. Papp László szerint nem.
Közel 9 milliárdos üzleti terv a hajdúszoboszlói gyógyfürdőnél
A dolgozóik száma idén visszaugrik a járvány előtti szintre.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Richter Gedeon Remény Háza nyílik Bamakóban
Richter Gedeon Remény Háza nyílik Bamakóban
Veszélyeztetett afrikai nőket támogató kezdeményezést karolt fel a Richter.
Az NI harmadik helyezett lett WATCH programjával
Az NI harmadik helyezett lett WATCH programjával
A Joint Venture Szövetség (JVSZ) nagyszabású díjátadó gálaeseményén díjazták.
Hirdetés
Hirdetés