Helyben járó
Campus
Hajdú-Bihar
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Galéria
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Milyen egy jó céges weboldal?

| 2023. 09. 21 | 13:10:00
XXX
Milyen egy jó céges weboldal?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az online megjelenés ma már a szükséges alap, enélkül egy vállalkozás szinte láthatatlan, és személyes kapcsolatok hiányában a jövője sem biztosított, ezért egy jó weboldal elengedhetetlen.

Egy honlap elkészítése a tartalomkezelő rendszerek segítségével pár kattintásnak tűnhet, azonban ahhoz, hogy az jól működő legyen és profitot termeljen, szakmai hozzáértéssel kell készülnie. Egy profi weboldal nemcsak esztétikus, hanem jól felépített és a felhasználói oldalról könnyen használható, olyan, amely élményt nyújt.

Mivel minden kapcsolatunkban, akár emberi, akár üzleti, fontos az első benyomás, egy céges honlapnak magával kell ragadnia a látogató figyelmét, erre pedig az első 7 másodpercben a dizájn, a grafika a legalkalmasabb. Persze a weboldal készítésnek is megvannak a maga szabályai, trendjei, amelyeket jó, ha követünk, de az egyedi stílus, a kreativitás fontos. Milyen egy jó céges portál? Ki készítse el?

Hogyan építsd fel a látogató bizalmát?

A bizalom kényes dolog, általában könnyen megszerezhető, de ugyanilyen könnyen el is játszható, utána pedig újra felépíteni nagyrészt lehetetlen. Így van ez a weboldalak esetében is, főleg, hogy az első benyomás kialakítására kevés idő jut. A tetszetős kialakítás mellett vonzó lehet az is, ha azt látja egy potenciális ügyfél, hogy a honlap róla szól, az ő problémáira ad választ. Ezáltal bizalmat szavazhat a cégnek, keresheti az együttműködés lehetőségét. 

Egy jól kialakított vásárlói útvonal segíti, hogy az érdeklődőből vásárló vagy ügyfél váljon, így kialakításának nagy jelentősége van. Ehhez pedig profi szakemberekre van szükség, akik ismerik a weboldalkészítés minden aspektusát.

Profi honlap profiktól

Azért is érdemes a honlapkészítéssel megbízni egy jól felkészült, nagy tapasztalattal rendelkező szakmai csapatot, mert nagy rálátásuk van a piacra, számtalan kreatív ötlettel tudják segíteni a munkádat.

A weboldal kialakítása az ügyfél feltérképezésével, céljainak megismerésével indul, és a kapott adatok, információk alapján az ún. buyer persona kialakítása követi, ugyanis csak úgy lehet a célcsoportot megszólítani, ha tudjuk, kiket kell. 

A szakmai hozzáértés önmagában kevés, tudni kell kommunikálni is a tudást, ezt számtalan platformon megtehetjük, ezáltal a téma szakértőivé válhatunk. 

Hogyan találnak rád az ügyfeleid?

A weboldal elkészülte után - bár az egy jó csapattal való együttműködés után keresőptimalizált - is folyamatosan tenned kell azért, hogy beszéljenek rólad, hogy jelen legyél a Google első oldalán, ahonnan újabb és újabb ügyfeleket, vásárlókat szerezhetsz. Ehhez azonban a tartalmaiddal, a kommunikációval fenn kell tartanod a kíváncsiságukat, választ kell adnod a fel nem tett, de bennük megfogalmazódott kérdésekre. 

Minden vállalkozás és weboldal más és más, így a honlapkészítés nem fix áras tevékenység, hanem a személyes találkozást és megbeszélést követően az igények függvényében alakul ki. Az együttműködés pedig legtöbbször nem ér véget az elkészült felület átadásával, hanem egy gyümölcsöző kapcsolat kezdete.

Kapcsolódó hírek
Visszaváltási rendszer: ötezer automatát telepítenek
Visszaváltási rendszer: ötezer automatát telepítenek
Mintegy 50 milliárd forintot tesz ki a teljes visszaváltási hálózathoz kapcsolódó beruházási költség.
Oldalszalonna helyett örömóda: gyere, Tócó, gyere!
Oldalszalonna helyett örömóda: gyere, Tócó, gyere!
Csőben a Civaqua második golyója. Debrecen polgármestere szerint nem kérdés a zöld átállás.
Aláír a főispán, mehet a fizetés Balmazújvárosra
Aláír a főispán, mehet a fizetés Balmazújvárosra
Rácz Róbert december 5-e előtt szeretné elfogadni a két dokumentumot.
Fahatású burkolatok adta lehetőségek
Fahatású burkolatok adta lehetőségek
Fahatású lapokat szinte bármilyen lappal lehet kombinálni, attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk elérni.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés