Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Linképítés felesleges fáradozás nélkül

| 2019. 09. 25. | 14:37:00
Az online jelenlét nagyon fontos.
Linképítés felesleges fáradozás nélkül
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rengetegen próbálnak szerencsét az interneten, hiszen a nagy számok törvénye alapján bárkinek lehet esélye arra, hogy kitörjön a tömegből. A gond csak az, hogy a többség képtelen olyan webes felületet kialakítani, amit emberek milliói olvasnának szívesen. Mi a gond velük? Mielőtt beleugranánk a linképítés egyszerű folyamatába, érdemes megnézni, hogy miért hullanak el sokan az online harctéren, s miért nem sikerül még a jó ötleteket sem eredményesen megvalósítania a többségnek.

Silány kivitelezés esetén felesleges a linképítés

A felhasználóbarát kialakítás - legyen az egy blog, egy weboldal, egy webáruház vagy egy fórum - nagyon fontos, hiszen nem magunknak tesszük ki a képeket, videókat, hanganyagokat és cikkeket, hanem a célközönségnek.

Emiatt mindig figyelni kell arra, hogy a csomagolás professzionális legyen. Értjük ez alatt a Material Dizájn használatát, a reszponzív kialakítást, illetve a logikus és egyből átlátható elrendezést.

Így lehet az, hogy egyes webes felületek tartalma zseniális, viszont senki sem látogatja őket, mert 8 pixeles a betűméret, ocsmány a kinézet, nem lehet normálisan mobilon látni a tartalmat, és ezek miatt alig lehet megtalálni az ilyen típusú oldalakat az interneten. Mégis miért tenné az ilyen silány oldalakat első helyre a találati listán a Google, ha van helyettük modernebb és felhasználóbarátabb verzió?

Ezeket az oldalakat a Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség a lehető legegyszerűbben szokta kezelni: elmenti a később használható, hasznos tartalmakat, a többi pedig megy a levesbe. Sokkal egyszerűbb egy modern weboldalt megcsinálni, s feltölteni a zseniális tartalmakat, mint megpróbálni egy Zsigulit felhozni egy Tesla Roadster színvonalra.

Linképítés linképítés nélkül - lehetséges

Aki be akar futni az interneten, annak gyorsan el kell felejtenie a mások által is könnyen hozzáférhető bérelhető felületeket, legyen az Magento, Joomla, Wordpress vagy Drupal. Miért? Mert ezt mások is meg tudják csinálni, így ez minden lesz, csak egyedi nem.

Sajnos vagy nem sajnos, de az, aki tényleg komolyan gondolja az online jelenlétet, annak be kell fektetnie egy egyedi fejlesztésű webes felületbe, amelyet a programozók pontosan olyanra fognak megcsinálni, amilyenre szüksége van a bloggernek, cégnek, szabadúszónak vagy éppen egy egyéni vállalkozónak.

Így elkerülhetőek az átfedések, hiszen elég csak a webáruházaktól érkező visszaigazoló e-maileket megnézni, s máris látni, hogy az egyes cégek ugyanazt a szutyok rendszert használják, s arra sem képesek, hogy egyedire szabják a felületeiket, beleértve az e-mailes tartalmakat.

A linképítés linképítés nélkül csak úgy lehetséges, ha az adott webes felület megfelel a Google által előírt elvárásoknak mind tartalmilag, formailag és stilisztikailag is.

Briliáns tartalom, felhasználóbarát csomagolás - automatikus linképítés

Az automatikus linképítés csak organikusan történhet, hiszen ezt nem lehet kikényszeríteni sehogyan sem, csak úgy, ha az emberek azt gondolják, hogy a tartalom annyira jó és hasznos, hogy ezt mindenkinek látnia kell.

Ekkor osztják meg a tartalmat, s ekkor indul el az automatikus linképítés. Amennyiben jól sikerült az adott tartalom, emberek ezrei fognak hivatkozni rá, hiszen minek írják le ők is ugyanezt, ha már valaki leírta professzionálisan, így nekik már elég csak egy linket kitenni a saját webes felületükre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Segíteni indult, belefulladt a Balatonba
Segíteni indult, belefulladt a Balatonba
Megvan a szezon első áldozata.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Megkezdődhet Debrecen keleti városrészének felvirágoztatása
Ilyen komplex fejlesztés Magyarországon először valósul meg.
Tényszerűen a személyi kölcsönökről: Mikor és kinek érdemes felvenni őket?
Fontos tudni, hogy a személyi kölcsönök kinek és mikor jelenthetnek jó megoldást.
A világ legnagyobb tojásrántottáját készítették el Debrecenben
A 75 ezer tojásból mintegy 30-35 ezer adag rántotta készült.
645 ezer forint a bruttó átlagkereset
A KSH adata, és a kormány embere kommentálja.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Technikusokat avattak a Mechwartban
Technikusokat avattak a Mechwartban
Több mint 250 bizonyítvány talált gazdára.
Útravaló a nyári szünetre a Bethlenből
Útravaló a nyári szünetre a Bethlenből
Avagy mit jelent a pénzügyi tudatosság a mindennapokban?
Képzőművészeti, irodalmi és zenei tehetségfejlesztéstől volt hangos az Irinyi
Képzőművészeti, irodalmi és zenei tehetségfejlesztéstől volt hangos az Irinyi
Élményalapú ismeretbővítés és a kikapcsolódás a Debreceni Szakképzési Centrum intézményében.