Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kompro-matt

| 2011. 05. 28. | 08:57:04
Debrecen – A franciák meztelenül kergetőző csimpánza után most már nekünk is van egy zokniban szexelő, kiéhezett díszpintyünk.  De legalább nem lett áruló!
Kompro-matt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Úgy látszik, nem elég nagy az isten állatkertje, tud még nőni az állomány! Még el se halványult a franciák büszkeségén ejtett folt, máris itt piszkolunk mi is: egy 53 éves, kopasz, a fehérorosz nőket szerető diplomata írta be magát a történelembe, nem éppen az országaink közti nemzetközi kapcsolatok fényes építgetése okán. Bár a tanácsos úr valószínűleg „kultúraközi kommunikációból” kitűnőre vizsgázott, az általa felsőfokon oktatott protokollból szépen elhasalt.Mivel a diplomatajelöltek közvetlenül a kihelyezésük előtt orvosi és pszichológiai alkalmassági vizsgálaton esnek át, feltételezhetjük, hogy ép elmével ment ki. Minszkben történhetett hát valami, amitől megbolydult a feje, s önálló életre kelt az alteste. Aki külszolgálatot teljesítő, nős ember létére, állandó felettesi kontrol ellenére éttermekben simogatja egy nő térdét, az nyilván módosult tudatállapotban lebeg. Hogy rejtett kamerákat tettek a légyottjaik helyszínére, szintén amatőrizmusra vall. Mármint az ő részéről, merthogy a külügyi tudományos főmunkatársnak viszont éppen ez tette gyanúsan profivá az egészet – a másik térfélről.

Az étteremben pontosan beállított kamera, a professzionálisan összevágott filmfelvétel szerinte  azt bizonyítja: a magyar férfit tőrbe csalták, a sértődött testvér sztorija mese habbal s az egész ügy egy kompromat (politikai céllal megszervezett lejáratás). Igaz, azt a főmunkatárs is elismerte, hogy az egyébként több mint 30 éve a külügyben dolgozó Zoltán szakmailag gondatlanul járt el, mert simán besétált a kelepcébe egy olyan országban, ahol ezzel a módszerrel már nem egy kollégáját járatták le, de legalább nem lett áruló. Annak tudatában pedig, hogy Lukasenkó elnök beiktatási ceremóniáját a nagykövetek pont a mi meztelen(kedő) diplomatánk vezetésével szabotálták el, még egyértelműbb a csapda. De attól még a félrelépés megtörtént.

Hogy ez a zoknis affér a nagyobb külügyi baki, vagy az, hogy Orbán Viktor Kairóban egy bukófélben lévő diktátor utolsó diplomáciai partnereként szerepelt Hoszni Mubarak oldalán, nem tudom. Mint azt sem, Farkas Géza pozsonyi konzulnak (a magánvéleménye kifejtése miatti) visszahívása vágta-e jobban gyomorszájon a külügyünket vagy pedig az, amikor annak idején nem szakította meg szabadságát és nem utazott vissza állomáshelyére a thaiföldi magyar nagykövet a szökőár pusztítása után.(Talán a minszki nőfaló tudná, hiszen egyetemi kurzusokon oktatta a diplomáciai melléfogásokat…)

Mindenesetre a külügyi tárca május végén 35 munkatársától válik meg, mert folyamatos leépítésre kényszerül a minisztérium. Van itt baj épp elég!

B. Gergely Krisztina
 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Debrecenben is megválik a Teva attól, amibe nemrég 23 millió dollárt fektetett
Egyelőre nem tudni, hogy csoportos létszámleépítésre kell-e számítani. Papp László szerint nem.
Közel 9 milliárdos üzleti terv a hajdúszoboszlói gyógyfürdőnél
A dolgozóik száma idén visszaugrik a járvány előtti szintre.
Rendbe tennék a Fő utcát Sámsonkertben
Stabilizációs munkákat is végeznének.
Elfogadták Hajdúszoboszló költségvetés-tervezetét
Jelentősen nőtt a helyi adóbevétel.
Naperőmű-nagyhatalom lesz Kaba
A beruházás második üteménél tartanak.
KSH: decemberben 655 ezer forint volt a bruttó átlagkereset
16,4 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Richter Gedeon Remény Háza nyílik Bamakóban
Richter Gedeon Remény Háza nyílik Bamakóban
Veszélyeztetett afrikai nőket támogató kezdeményezést karolt fel a Richter.
Az NI harmadik helyezett lett WATCH programjával
Az NI harmadik helyezett lett WATCH programjával
A Joint Venture Szövetség (JVSZ) nagyszabású díjátadó gálaeseményén díjazták.
Hirdetés
Hirdetés