Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hát, ez nem jött be!

| 2013. 01. 12. | 20:44:26
Reméltük a győzelmet, de a Vasassal nem beszéltük meg, hogy adjon esélyt.
Hát, ez nem jött be!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyöngyösi András tanítványai számára szombaton a Vasas elleni, idegenbeli összecsapással elkezdődött az új esztendő és folytatódott az élvonalbeli pólóbajnokság, közel egy hónapos szünetet követően. A hajdúságiak vezetőedzője a két távozó vízilabdázó mellett nem számíthatott az együttes kétszeres olimpiai bajnok csapatkapitányára, Varga Tamásra, aki az elmúlt napokban betegséggel küszködött. Helyet foglalt azonban a kispadon a debreceniek két, saját nevelésű reménysége, Macsi Patrik és Zubora Patrik, a karmester szerepét pedig az Európa-bajnok hálóőr, Mitrovics töltötte be.

Nagyszerűen kezdett a vendég Debrecen, hiszen Vindisch gyors ráúszásának köszönhetően az első támadást a piros-fehérek vezethették, majd Misics akcióból az első találatot is megszerezte. A folytatásban azonban nyomott a Vasas, előbb még sikerült kivédekezni a támadásukat, ám egy perccel később Drasko Brguljan egalizált, Vámos Márton révén pedig átvette a vezetést az angyalföldi alakulat. A hátralévő percekben bár mindkét kapu veszélyben forgott, gól egyik oldalon sem született, így 2-1-es hazai vezetésnél ért véget az első nyolc perc.

A második negyedet az elsőhöz hasonlóan kiválóan kezdte a cívisvárosi együttes, Vindisch kiegyenlített, majd Halek Marci használta ki csapata emberelőnyös helyzetét, és vette vissza a vezetést a hajdúságiak számára. Nem sokkal később azonban jött Oeler és lőtt, 3-3. Elszántan harcolt a Debrecen, ám előbb Kállay, majd Halek lőtte a kapusba a játékszert, míg a túloldalon Fazekas nem hibázott, ismét egy góllal ment a Vasas. A felek 4-3-as hazai előnynél fordulhattak.

A térfélcserét követően Vámos jóvoltából azonnal tovább növelte fölényét az angyalföldi csapat, de Szasa Misicsnek köszönhetően zárkóztak a debreceniek, ám ekkor gólgyártásba kezdett a hazai együttes, és Németh, Oeler, Steinmetz góljával már négy találattal vezettek.

Az utolsó játékrészre elfáradtak Gyöngyösi András tanítványai, ezt a Vasas ki is használta.. A folytatásban megduplázta góljainak számát Drasko Brguljan és Fazekas is. Ekkor az eredmény ellenére némi debreceni öröm is vegyült a meccsbe, hiszen első élvonalbeli találkozóján mutatkozott be a két, mindössze 16 esztendős tehetség, Macsi Patrik és Zubora Patrik. A végeredményt Alex Giorgetti gólját követően néhány másodperccel a lefújás előtt a kétszeres olimpiai bajnok Steinmetz Ádám állította be, a Vasas 12-6-os győzelmet aratott az első félidőben magát még nagyszerűen tartó, majd a második félidőre már el-elfáradó, Varga Tamás nélkül felálló mieink ellen.

Nem sokáig lazíthatnak Gyöngyösi András tanítványai, hiszen szerdán 19:15-től az EKF-Eger együttesét fogadják a Debreceni Sportuszodában, szombaton pedig a Szenteshez látogatnak vízilabda OB I. tizennegyedik fordulójában.

Vodafone Férfi Vízilabda OB I., 12. forduló
Vasas – DEBRECEN 12-6 (2-1, 2-2, 4-1, 4-2)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Agility pálya épül Debrecen belvárosában
Agility pálya épül Debrecen belvárosában
Egy alapítvány jóvoltából létesül két új kutyafuttató.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Megkezdődhet Debrecen keleti városrészének felvirágoztatása
Ilyen komplex fejlesztés Magyarországon először valósul meg.
Tényszerűen a személyi kölcsönökről: Mikor és kinek érdemes felvenni őket?
Fontos tudni, hogy a személyi kölcsönök kinek és mikor jelenthetnek jó megoldást.
A világ legnagyobb tojásrántottáját készítették el Debrecenben
A 75 ezer tojásból mintegy 30-35 ezer adag rántotta készült.
645 ezer forint a bruttó átlagkereset
A KSH adata, és a kormány embere kommentálja.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Technikusokat avattak a Mechwartban
Technikusokat avattak a Mechwartban
Több mint 250 bizonyítvány talált gazdára.
Útravaló a nyári szünetre a Bethlenből
Útravaló a nyári szünetre a Bethlenből
Avagy mit jelent a pénzügyi tudatosság a mindennapokban?
Képzőművészeti, irodalmi és zenei tehetségfejlesztéstől volt hangos az Irinyi
Képzőművészeti, irodalmi és zenei tehetségfejlesztéstől volt hangos az Irinyi
Élményalapú ismeretbővítés és a kikapcsolódás a Debreceni Szakképzési Centrum intézményében.