Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Erotikus fotók miatt kötözték és verték meg

| 2023. 03. 26. | 12:33:00
Az ügyet a Debreceni Ítélőtábla tárgyalja.
Erotikus fotók miatt kötözték és verték meg
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az elsőfokú bíróság által megállapított tényállás szerint a negyedrendű vádlott élettársi kapcsolatban élt a sértettel, aki 2019-ben megismerkedett a harmadrendű vádlottal és vele érzelmi, szexuális kapcsolatot alakított ki. Ezt a kapcsolatot felhasználva erotikus tartalmú felvételeket szerzett meg a harmadrendű vádlottól. Időközben negyedrendű vádlott felvette a kapcsolatot a harmadrendű vádlottal és figyelmeztette, hogy a sértett csak ki akarja használni őt, mert jómódban él. A sértett meg is fenyegette a harmadrendű vádlottat, hogy ha szakít vele, nyilvánosságra hozza a róla készült erotikus képeket. A nő szerette volna megszakítani a kapcsolatot, ezért megbeszélte a negyedrendű vádlottal, hogy amint lehet, törölje le a férfi telefonjáról és pendrive-járól a képeket. Azonban ez nem sikerült. Ekkor megbeszélték, hogy 2020 májusában a negyedrendű vádlott autójával hazahozza a sértettet németországi munkahelyéről, és a harmadrendű vádlott és a sértett találkozni fognak Újfehértón. A harmadrendű vádlott elmondta a fiainak, hogy a sértett hogyan viselkedett vele.

A két fiatalember követte édesanyját a találkozó helyszínére, majd mindannyian Kisvárda felé indultak és egy parkolóban megálltak. Első- és másodrendű vádlottak a negyedrendű vádlott által vezetett autóhoz mentek,

a sértettet kirángatták onnan, kezét, lábát összekötözték és testszerte bántalmazták. Ezt követően a gépkocsi csomagtartójába tették a sértettet, majd az út szélén kitették, és magára hagyták.

A férfi, miután sikerült kiszabadítania magát az útpadkán ült, amikor a főúton közlekedők hajnalban meglátták és értesítették a rendőrséget. A sértett sérülései életveszélyes állapotot eredményeztek, a férfit kórházba szállították.

Az első fokon eljárt nyíregyházi Törvényszék 2022 novemberében

  • T. A. elsővádlottat társtettesként elkövetett testi sértés, társtettesként elkövetett rablás bűntette és társtettesként elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt 2 év börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 5 év próbaidőre felfüggesztette.
  • T. L. másodrendű vádlottat társtettesként elkövetett testi sértés, társtettesként elkövetett rablás bűntette és társtettesként elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt 2 év börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 4 év próbaidőre felfüggesztette.
  • T-né B. M. S. harmadrendű vádlottat bűnsegédként elkövetett testi sértés bűntette, bűnsegédként elkövetett rablás bűntette miatt 1 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztette.
  • Cs. Á. E. negyedrendű vádlottat bűnsegédként elkövetett testi sértés bűntette, bűnsegédként elkövetett rablás bűntette miatt 1 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztette.

Az ítélet ellen az ügyészség minden vádlottra nézve súlyosításért, a vádlottak és védőik enyhítésért fellebbeztek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Baleset az M3-M35 csomópontjánál
Baleset az M3-M35 csomópontjánál
Egy személykocsi szalagkorlátnak csapódott.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Földutak kaphatnak aszfaltot Vámospércsen
Várják a kivitelezők jelentkezését.
Egyre több a külföldi vendég Debrecenben
Kijöttek az április adatok.
Különleges bokrétaavató a debreceni Sensirionnál
A dolgozói létszám megduplázódik a bővítéssel.
Felújítást kell végezni a vízműtelepen
A födém belső vízszigetelése tönkrement.
Szakítanának a fenntarthatatlanná vált gyakorlattal a reformátusok a Püspöki palotában
Ha minden úgy megy tovább, ahogy eddig, az összes ingatlan elértéktelenedik – érvelnek.
Támogatott tartalom
Comic Con őrület Budapesten: rekordszámú rajongó ünnepelte a popkultúrát
Comic Con őrület Budapesten: rekordszámú rajongó ünnepelte a popkultúrát
Óriási sikerrel zárult a hétvégi Budapest Mastercard Comic Con, amelyre minden eddiginél többen voltak kíváncsiak.
A debreceni cégcsoport tagja 3 milliárd forintot fektetett be
A debreceni cégcsoport tagja 3 milliárd forintot fektetett be
Elérte legmagasabb pontját az ipari csarnok épülete Szentgotthárdon.