Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bereczkiék szenzációja

| 2009. 09. 01. | 10:47:29
Debrecen – Hajdúsági siker született a hétvégi Nyírség Ralin: a másodosztályban a Bereczki Norbert-Kozma László összetettben diadalmaskodott!
Bereczkiék szenzációja
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A sikerhez rögös út vezetett, mivel felkészülés közben számos akadályt kellett leküzdeni a Juhász Racing csapatát erősítő párosnak. Az egyik legkétségbeejtőbb pillanat az volt, mikor a versenyautó várva várt alkatrészei csak a verseny rajtjának hajnalán érkeztek meg a garázsba, tehát eszeveszett tempóban látott neki a brigád a beépítésükhöz.

Az autó szerencsésen elkészült, de úton a gépátvételre kishíjján elhagyták azt a trélerről. A lassacskán kabarévá váló kapkodás azonban szerencsére nem nyomta rá a bélyegét Bereczkiék teljesítményére: a sikeres duó nem sokat teketóriázott Honda Civic Vti-jével, mert már a kezdő szakaszon magához ragadta a vezetést, amit egészen a célig megőrzött, mégpedig nem csak a széria N-es autók között, hanem az abszolút értékelésben is. A hétvége folyamán nagyon változatos volt az időjárás, de minden körülményhez volt megfelelő gumigarnitúra a szervizbuszban, és szerencsére mindig jól választották meg a gumit és a futómű beállításokat is. A szervizcsapat tökéletes munkát végzett, és ennek az összhangnak, valamint a kemény munkának a gyümölcse ez az abszolút győzelem. A Bereczki-Kozma páros természetesen az év végi elszámolásnál szeretne minél előrébb végezni, amihez most komoly előrelépést tettek, de a siker nem csak rajtuk fog múlni, úgyhogy a tudáson kívül szükségük lesz még egy jó nagy adag szerencsére is az évadzáró Komló Ralin (október 9-11.). 

Így látták

Bereczki Norbert: – Nagyon örülünk az eredménynek, vizes aszfalton nem nyújtottunk maximumot, de ez is elég volt a győzelemhez. Az ellenfelek egytől-egyig ügyes versenyzők, de most nekünk voltak a legkedvezőbbek a feltételek. Gratulálok minden célba érkező versenytársamnak, és köszönet a támogatóinknak!

Kozma László: – Mi mást mondhatnék: ismét nagyon jól éreztem magamat, és roppant gyorsan mentünk ezzel a tökéletes autóval. Néha-néha lelógott az árokba az autónk,de egy raliverseny ezzel jár. Sikerült!

Salánki Gábor

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jobbik: miért vendégmunkások laknak egy szoboszlói hotelben?
Jobbik: miért vendégmunkások laknak egy szoboszlói hotelben?
Fülöp-szigetekről érkezett férfiakat szállásoltak el az ingatlanban.
Hirdetés
Hirdetés
Ezzel a fegyverrel lőtt a komádi gyilkos
Ezzel a fegyverrel lőtt a komádi gyilkos
Az 56 éves férfit letartóztatták.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Felszállt a első isztambuli járat Debrecenből
A török város kelet és a nyugat különleges ötvözete.
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
A SPAR akcióiban rendszeresen találkozhatsz mentes és egészségtudatos termékekkel is!
Támogatott tartalom
Hirdetés
Hirdetés
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Már több mint 250-en rögzítették a véleményüket – április végéig még te is megteheted!