Helyben járó
Campus
Hajdú-Bihar
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Galéria
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Sörös-terv

| 2017. 10. 10 | 16:15:00
Lelepleztük a Magyarország elleni nagy összeesküvést.
A Sörös-terv
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Miközben pártunk és kormányunk óriási energiával és a kommunikációs Tuzson-hadosztály mozgósításával, demizsonnal és rózsafüzérrel nemzeti pénzszórást folytat, ha így haladunk, s már ünnepeink sem lesznek, csak munkaszüneti napjaink, viszont mégis csak úgy tűnik, hogy a milliárdos-spekuláns Gyuri bácsi fog nevetni a végén.

Az amerikai tanácsadók segítségével kidolgozott migráns betelepítési terv lebegtetésével teljesen elterelte a Halász-Hidhvégi-Kovács-Budai-Kósa-Rogán-Dömötör-Puskás-Németh-féle PR-kommandó és a Csajkovszkij-brigád (nevüket onnan kapták, hogy egész nap diót törnek) figyelmét a fő csapásirányról, amelynek részleteiről szerkesztőségünk elsőként szerzett tudomást, melynek ismertetése után magunk is konzultációt hirdetünk.

Kevesen tudják, hogy a kis George születése előtt négy évvel

látta meg a napvilágot testvére, Schvartz Pál.

Viharos gyermekkoruk során és később sem ápoltak különösebben jó viszonyt egymással – sokan úgy is becézték Palikát, hogy a „láthatatlan testvér” – ezért amikor magyarosították nevüket, már csak a puszta provokáció miatt is, ő Soros helyett Sörösre módosított, elvégre nincs ingerültebb ember a felébredt baleknál. George kedvenc olvasmánya az „Elfújta a szél” volt; Paul válaszul megíratta magának a magyarra le nem fordított „Visszafújta a szél” címet viselő nagyregényt.

A grandiózus valuta spekulációk után, immáron meggazdagodván azonban néhány közös projekt erejéig szövetségre léptek. Mindkettejük célja, a Magyarországon elszenvedett sérelmeik miatti revans, az ezeréves hon tradícióinak, nyelvének, szellemi-lelki erejének földbe tiprása. George feladata volt a sátáni „camouflage-project” kidolgozása, a migráns hordák beijesztésével megtéveszteni az egyébként is vájt szemű propagandistákat, Sörös pedig a fő csapásirány szerint haladt, illetve halála után örökösei a mai napig dolgoznak az ördögi terv végrehajtásán; fogalmazhatunk úgy is, hogy egy kiterjedt nemzetközi hálózat segíti aknamunkájukat.

Tervük lényege: a magyarság borkultúráját szó szerint gyökerestül kitépni a mélymagyar talajból (v.ö. Hamvas Béla, Szekfű Gyula: A magyar bortermelő lelki alkata),

s az ellabancosodott sör vedelését meghonosítani.

Érveik között szerepel, hogy míg a Bornemissza családnév történelmi eredetű, addig Sörnemissza névvel még senkit sem regisztráltak, így a magyarokban genetikailag meghatározott a sör szeretete. A Sörös-terv alapján évente 9 millió komlóültetvényt telepítenének be Európába, majd a komlótobozokat szétosztanák a tagországok között és minden sörfőzőnek 9 millió forintot adnának az adófizetők pénzéből. Ha ez a terv megvalósulna, Magyarország borkultúrája megsemmisülne és a szőlőtőkék helyét végleg benőné a gaz. Ez felháborító!

Kedves olvasónk: Ön mit gondol erről? Mondja el véleményét (akár többször is)!

  • 1. Paul Sörös utódai arra akarják rávenni Brüsszelt, hogy a Földközi-tenger keleti partvidékéről, illetve Ázsiából és Ausztráliából évente legalább egymillió komlóültetvényt telepítsen az Európai Unió területére, így Magyarország területére is.

Ön támogatja a Sörös-tervnek ezt a pontját?

  • 2. Paul Sörös utódai brüsszeli vezetőkkel együtt azt is el akarják érni, hogy az EU tagállamai, köztük Magyarország is, a GDP 1 %-át fordítsák a meglévő szőlőtőkék megsemmisítésére, és komlóbarát táptalaj szétterítésére.

Ön támogatja a Sörös-tervnek ezt a pontját?

  • 3. A Sörös-terv része, hogy a nyugat-európai országokban összegyűlt söröshordókat Brüsszel kötelezően ossza el, különös tekintettel a kelet-európai országokra. Ebben Magyarországnak is részt kellene vennie.

Ön támogatja a Sörös-tervnek ezt a pontját?

  • 4. A Sörös-terv alapján Brüsszelnek arra kellene köteleznie minden tagállamot, így Magyarországot is, hogy minden sörfőzőnek 9 millió forint értékben biztosítsa az egészségügyi ellátást illetve az utánpótlás érdekében az oktatási költségeket.

Ön támogatja a Sörös-tervnek ezt a pontját?

  • 5. Paul Sörös utódai azt is el akarják érni, hogy a borhamisítók enyhébb büntetést kapjanak az általuk árusított tablettás borok forgalmazásáért.

Ön támogatja a Sörös-tervnek ezt a pontját?

  • 6. A Sörös-terv célja, hogy az európai országok bábeli nyelv- és borkultúrája háttérbe szoruljon, annak érdekében, hogy a legális komlóültetvények térhódítása minél hamarabb megtörténjen.

Ön támogatja a Sörös-tervnek ezt a pontját?

  • 7. A Sörös-terv része, hogy politikai támadást indítsanak a betelepítés ellenző országok ellen és kemény büntetésekkel sújtsák őket.

Ön támogatja a Sörös-tervnek ezt a pontját?

Feladási határidő nincs, a küzdelmet ugyanis soha nem adjuk fel. A kérdéseket a NPB (Nemzeti Parafa Bizottság) állította össze, az ívek visszaküldői között humor-bonbonokat és furmint falatokat sorsolunk ki.

Szalmási Nimród

Kapcsolódó hírek
Kotta nélkül a debreceni hőségben
Kotta nélkül a debreceni hőségben
Kilencvennyolcban én is Kósára szavaztam - mélázik el.
Közös piac
Közös piac
Utunk során végül eljutottunk a debreceni önkormányzat egyik büszkeségéig.
A cári ágyú csöndje - a vasárnapi választások elé
A cári ágyú csöndje - a vasárnapi választások elé
Bármi megtörténhet; elméletileg minden lehetséges, még gőzfürdő is Ungváron.
Politikai csúcsragadozók véres kabaréja a felfordulás után
Politikai csúcsragadozók véres kabaréja a felfordulás után
Aki még nem látta, gyorsan pótolja a kínos mulasztást.
Számvetés - a megideologizált agymenésekről az Oscar-gála után...
Számvetés - a megideologizált agymenésekről az Oscar-gála után...
A politikai korrektséget preferálók most ne figyeljenek!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés