Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kormány nem érti

| 2011. 07. 06. | 11:37:49
Tessék mutatni még egy országot, még egy kormányt, amelyik ilyen rövid idő alatt ilyen gigászi mértékű fejlődést – mit fejlődést, valóságos metamorfózist! – tudott produkálni! Ez a kétségkívül történelmi jelentőségű kormány röpke egy esztendő alatt a feje tetejéről a talpára állította Magyarországot.
A kormány nem érti
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Érthetetlen, hogy már megint miért rajtunk köszörüli a nyelvét ez a fránya EP! Lassan most már tényleg békén hagyhatnának minket… Pedig a Fidesz vezette kormány az első egyéves regnálása alatt mindent megtett azért, hogy rend legyen végre ebben az országban: törvények százait hozta meg, új alkotmányt írt, rendet rakott a médiában, korszakos jelentőségű programokat indított – és akkor ezek ott Strasbourgban már megint beszólnak… Nahát!

Nem értenek ezek semmit!

Tessék mutatni még egy országot, még egy kormányt, amelyik ilyen rövid idő alatt ilyen gigászi mértékű fejlődést – mit fejlődést? valóságos metamorfózist! – tudott produkálni! Ez a kétségkívül történelmi jelentőségű kormány röpke egy esztendő alatt a feje tetejéről a talpára állította Magyarországot.

Újra megnyitottuk a felújíthatatlannak minősített börtönöket, hogy legyen hely a sok bűnöző ellenzéki áramtolvajnak. Megreformáltuk a közlekedési szabályokat, hogy végre valahára a kerékpárosok előre mehessenek a pirosnál, ráadásul megengedtük nekik, hogy az egyirányú utcában szembe mehessenek a forgalommal. A munkanélküli járadék időtartamának felére csökkentésével egyik pillanatról a másikra nagyjából a felére csökkentettük a munkanélküli járadékban részesülők számát. A kötelező közmunkatáborok megnyitásával hamarosan egymillió új munkahelyet teremtünk. Ámbátor munkahelyteremtés terén egyébként is jól állunk, hiszen például öt új állást hoztunk létre az Alkotmánybíróságban is! Pártoljuk a művészeteket: a világon majdhogynem egyedülálló kezdeményezésként megalapítottuk a kormány privát művészeti akadémiáját. Támogatjuk a közoktatást is, jelesül saját közszolgálati egyetemet alapítunk, hogy kellőképpen és főleg megfelelőképpen pallérozott emberfők álljanak hadrendbe a köz szolgálatában.

Mi kell még?

Már kész a terv, ami egyszer, s mindenkorra megoldja a Kárpát-medencében az üvegházhatású gázok problémáját: korlátozni fogjuk a bűzös borzok kipufogásait. A légi balesetek visszaszorítása érdekében törvényi szinten szabályozzuk a méhek közlekedését. Az egész fejlett világban aggasztó gondokat okozó nyugdíjas-kérdést megoldjuk: annak érdekében, hogy javítsuk a keresők és az eltartottak arányát, százhat évre emeljük a nyugdíjkorhatárt, és betiltjuk a megrokkanást.

Ennyi nem elég? Pedig vannak még eredményeink, nem is kevés! Érthetetlen, hogy akkor miért cseszegetnek minket olyan kis szarságokkal, mint az alkotmány meg a médiatörvény…
 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Iráni rakétatámadás: Orbán utasította a belügyminisztert és a TEK vezetőit
Iráni rakétatámadás: Orbán utasította a belügyminisztert és a TEK vezetőit
A miniszter elmondta, miről volt szó a Védelmi Tanács ülésén.
Hirdetés
Hirdetés
Kisdiákok rajzoltak és verseltek Nagyrábén
Kisdiákok rajzoltak és verseltek Nagyrábén
A közel 250 alsó tagozatos nevezett a térség legnagyobb, komplex kulturális versenyére.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
DK: Európában Magyarországon költik a legkevesebbet a nyugdíjakra
Dobrev Klára szerint ha nem állítjuk meg Orbánt, akkor tovább fog haladni a megszorítások útján.
A környezetterhelést mutató jelölést vezetnének be az élelmiszerekre
A GVH szerint ez megkönnyítené a tudatos fogyasztói döntést.
Hamarosan aszfaltozott lehet a Salakos utca
Készülhetnek a debreceni fejlesztés tervei.
Döntetlennel zárt a DEAC, remekelt a kis Loki
Döntetlennel zárt a DEAC, remekelt a kis Loki
A Hajdúböszörmény, valamint a Hatvan csapatával csaptak össze a debreceniek.
Támogatott tartalom
Hirdetés
Hirdetés
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Már több mint 250-en rögzítették a véleményüket – április végéig még te is megteheted!