Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kijelző védelmére használj üvegfóliát!

| 2023. 02. 13. | 14:15:00
XXX
A kijelző védelmére használj üvegfóliát!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az okostelefonokat ma már nemcsak kommunikációra használjuk, hanem munkára és szórakozásra is, hiszen mindig kéznél vannak, és a mobilnetnek köszönhetően az unalmas ingázások, utazások is izgalmasabbá tehetők, ha megnézheted a kedvenc sorozatod legújabb epizódját vagy egy filmet. 

A felhasználói élmény növelése érdekében a gyártók egyre nagyobb kijelzővel látják el a készülékeket, ami egyben a sérülésveszély kockázatát is növeli. Tanácsos már az első használat előtt gondolni erre, és kijelzővédő fóliával, valamint tokkal ellátni a telefonokat. Milyen lehetőségek közül választhatsz? Mutatjuk!

Gondos használattal növelheted a telefon élettartamát

Szinte mindig a kijelző az első, ami megsérül, ezért érdemes beszerezni egy készülékhez illeszkedő darabot az iPhone üvegfólia kínálatból. 

A műanyag fóliákat felejtsd el, a mai üvegfóliák már nemcsak tetszetősek, de rendkívül tartósak is, így extra védelmet nyújtanak a telefonoknak. Egy kisebb karcolás sem túl esztétikus, amellett zavaró is lehet, azonban a nagyobb karcok, repedések veszélyesek is lehetnek, rajtuk keresztül nedvesség, szennyeződés juthat a telefon belsejébe, ami károsíthatja, így még nagyobb és költségesebb problémát okozhat. 

A kijelzőcsere drága megoldás

A kijelzőjavítás ma már mindennapos esemény a szervizekben, azonban érdemes a megelőzésre nagyobb hangsúlyt fektetni, mert kevesebbe kerül, mint az alkatrészcsere vagy javítás, nem beszélve arról, hogy a szervizelés miatt akár hetekre ki kell adnod a kezedből a telefonodat.

A mai telefonok jóval strapabíróbbak, hiszen a kijelzők újfajta technológiával készülnek, azonban az extrém ütéseknek, karcolásoknak ezek sem feltétlen tudnak ellenállni. Még egy drágább üvegfólia is jóval kisebb kiadást jelent, mint a kijelző cseréje, ezért feltétlen lásd el új készülékedet plusz védelemmel.

Mi ellen véd az edzett üvegfólia?

Az üvegfóliák, típustól függően némileg vastagítják a kijelzőt, azonban esztétikailag egyáltalán nem zavaróak, hasznuk viszont annál nagyobb. A készülék típusának megfelelő méretben, pontos illeszkedéssel és szakszerűen felragasztva megóvják a kijelzőt a mechanikai sérülésektől. Különböző keménységben kaphatóak, a 9H biztosítja a legnagyobb védelmet. 

A ragasztott, dupla edzett üvegnek köszönhetően karc- és ütésállóak. Az ujjlenyomatok is kevésbé tapadnak meg rajtuk, a fényt is tökéletesen áteresztik, a képernyő érzékenységét nem befolyásolják, így nem korlátozzák a használati élményt.

Hozz ki belőle még többet!

Ma már a hagyományos 2D-s változat mellett akár 6D-s üvegfóliát is kapni, azonban a 3D is elegendő védelmet jelent nemcsak a kijelzőnek, hanem a teljes előlapnak. Érzetre is olyan, mint a kijelző eredeti üvege, így ha emiatt aggódsz, felesleges. Tokba berakva a telefont pedig észre sem fogod venni, hogy fóliázva van. 

A privacy üvegfólia a gyártási technológiának köszönhetően védelmet biztosít a betekintések ellen is, így teljes inkognitóban maradhatsz. 

Válassz üvegfóliát iPhone-odra, védd meg a nagyobb sérülésektől!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Dárdai vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától
Dárdai vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától
Életre szóló klubtagságot kapott.
Gazdaság
Adóbevallás: pár nap múlva lejár a határidő
Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról.
Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban – Debrecenben is
A Vodafone folyamatosan fejleszti hálózatát.
Három réteget hozna helyzetbe a Civil Fórum Debrecen
Másként képzelik el a lakásprogramot.
Orbán Viktor Debrecent hozta fel példaként
Amikor pénzről van szó és gazdaságról van szó, akkor a valóság inkább az együttműködés felé mutat - jegyezte meg a kormányfő.
Ki tartja majd rendben a debreceni uszodákat?
Keresik a megfelelő vállalkozót.
Támogatott tartalom
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
A DV Parking Kft. tájékoztatója.
Síncserére készül a DKV
Síncserére készül a DKV
Nyílt beszerzési eljárás.
Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?
Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?
A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára.
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Minden korosztály otthon érezheti magát