Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A debreceni Mihalik testvérek a felnőtt válogatott közelébe értek

| 2024. 06. 11. | 16:41:30
Olyanokat hívtak, akik a következő években jó eséllyel csatlakozhatnak a nemzeti csapat keretéhez.
A debreceni Mihalik testvérek a felnőtt válogatott közelébe értek
Mihalik András (balra) és Mihalik Gergő (Fotó: Cívishír)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Óbudai Jégcsarnokban tart háromnapos fejlesztőtábort a férfi jégkorong-válogatott fiatalabb játékosai számára Majoross Gergely szövetségi kapitány, aki a DEAC két jégkorongozónak, Mihalik Andrást és Mihalik Gergőnek is meghívót küldött. A kapitány hangsúlyozta: azokra a játékosokra számítanak a később rendszeressé váló találkozókon, akik a következő években jó eséllyel csatlakozhatnak a nemzeti csapat keretéhez.

A szerdától péntekig tartó összetartáson a meghívottak fizikai teszten és sportpszichológusok által tartott foglalkozáson vesznek részt, és több jeges edzést is tartanak számukra.

"Fontos kihangsúlyoznom, hogy ez a program nem egyenlő a magyar válogatott összetartásával, ez egy fejlesztőtábor, ahová nagyrészt U25-ös játékosokat hívtunk meg, azokat, akikben hároméves távlatban a legnagyobb potenciált látjuk, hogy a felnőttválogatottban szerepelhessenek. A fő célunk a fejlesztés, szeretnénk néhány előre meghatározott téma mentén előrébb lépni ezekkel a fiatalokkal. Felmérjük a fizikai állapotukat is, és ezeknek a tapasztalatoknak a mentén alakítunk majd ki egy tervet, határozzuk meg az új célokat, amiket aztán a leghatékonyabban szeretnénk velük megvalósítani. Hívtunk idősebb játékosokat, illetve a szűk válogatott keret tagjainak is feltettük a kérdést, kiknek illeszkedik most a programjába ez a három nap a kései szezonzárás után. Többen is csatlakoznak hozzánk, fontos, hogy ők jönnek és hozzák azt a sztenderdet, amihez lehet mérni a többiek teljesítményét

- fogalmazott Majoross a szövetség honlapján. A kapitány elmondta, nem egyszeri alkalomról van szó, folyamatos lesz ez a fejlesztőprogram a jövőben, egy július végi-augusztus elejei találkozó is a tervek között szerepel már.

A keret  
Kapusok: Arany Gergely (FTC-Telekom), Horváth Dominik (Hydro Fehérvár AV19), Orosz Gergely (Alaska-Anchorge), Tóth Balázs (Dunaújvárosi Acélbikák)
Hátvédek: Tóth Gergely (Dunaújvárosi Acélbikák), Horváth Milán (JoKP), Falus Ádám (Hydro Fehérvár AV19), Csollák Márkó (Hydro Fehérvár AV19), Hadobás Zétény, Horváth Donát, Farkas Olivér (SaiPa), Kiss Roland (Hydro Fehérvár AV19), Horváth Alex (HC Ocelari Trinec), Franyó Krisztián (UTE)
Csatárok: Terbócs István (Hydro Fehérvár AV19), Vincze Péter (Gyergyói HK), Nagy Krisztián (Budapest Jégkorong Akedémia HC), Páterka Bence (UTE), Papp Kristóf (Lindenwood), Lövei Dávid (DVTK Jegesmedvék), Galajda Zsombor (FTC), Schlekmann Márk (BJA HC), Mattyasovszky Gergely (DVTK Jegesmedvék), Mihalik Gergő (DEAC), Ambrus Csongor (Hydro Fehérvár AV19), Dobos Mihály Bendegúz (FEHA19), Horváth Bence (Jukurit), Horváth Bálint, Lobenwein Bálint (BJAHC), Mihalik András (DEAC), Ambrus Gergő (Hydro Fehérvár AV19), Tóth Tamás (Hobart College), Ravasz Csanád (BJA HC)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Hova, hova? Hajdúszoboszlóra? Debrecenbe?
Friss elemzést tett közzé a Magyar Turisztikai Ügynökség.
Tervezhetik a józsai tehermentesítő utat
A Kastély utca térségében csatlakozna a 35-ös főúthoz.
Érdemes munkahelyet váltanod? 7 tényező, ami segíthet a döntésben
Számos oka lehet annak, ha te is szeretnél munkahelyet váltani.
Visszanyitják a repülőteret Debrecenben
Újraindul a légiközlekedés.
A Campus köszöni, jobban van, mint valaha
Azahriah, Rita Ora és a fesztiválcsinálók ötcsillagos bulival lepnék meg Debrecent.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Korlátozzák a parkolást a Nagyerdőn
Korlátozzák a parkolást a Nagyerdőn
A debreceni fesztivál ideje alatt több útszakaszt is lezárnak.
Szemmel „vadásztak” a gyerekek a Polgár melletti erdőben
Szemmel „vadásztak” a gyerekek a Polgár melletti erdőben
Az egynapos eseményen vadászkultúrából és természetismeretből kaptak hasznos tudást.
Huszonnyolc adatgyűjtőt venne a DKV
Huszonnyolc adatgyűjtőt venne a DKV
Adatgyűjtő készülékekre írtak ki pályázatot.