Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A DEAC gondoskodik a debreceni sportrajongók hét végi szórakozásáról

| 2022. 02. 18. | 15:21:00
Három csapat is itthon játszik.
A DEAC gondoskodik a debreceni sportrajongók hét végi szórakozásáról
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Három győztesen megvívott idegenbeli mérkőzés után ezúttal hazai pályán folytathatja a pontgyűjtést a Debreceni Egyetem férfi röplabdacsapata. Szintén itthon lépnek pályára a női futsalosok, a kézilabdázók és a női röplabdázók. A labdarúgók a Hidasnémeti otthonában vendégszerepelnek.

Röplabda

Szenzációsan kezdték az évet a Debreceni Egyetem férfi röplabdázói, akik első négy mérkőzésükből hármat győztesen vívtak meg az Extraligában. Vasárnap 17 órakor a harmadik helyen álló MAFC-BME lesz a következő ellenfél a DESOK-ban.

A fővárosiakkal idegenben szoros meccset játszottunk (Nagy Péter tanítványai 3:1-re diadalmaskodtak - a szerk.), most is meg akarjuk nehezíteni a dolgukat. Csoma Krisztián az egyik pontgyárosuk, mellette a centerük ugyancsak húzóembernek számít. Örülünk, hogy újra a DESOK-ban szerepelhetünk, így nem kell utaznunk, amiből profitálhatunk - mutatott rá a DEAC játékosa, Fazekas Balázs.

Szintén vasárnap, 13 órától a lányok is pályára lépnek az NB II. felsőházi rájátszásában. Kuszkó Zsolt együttese a Szolnokot látja vendégül.

Labdarúgás

Idei első bajnoki mérkőzésükön 3-0-s győzelmet arattak a DEAC labdarúgói az NB III-ban. Sándor Tamásék legközelebb a Hidasnémeti otthonában gyarapíthatják pontjaik számát a vasárnap 14 órakor kezdődő mérkőzésen.

Kézilabda

Két vereséggel kezdte az évet a DEAC kézilabdacsapata az NB I/B-ben, így a felsőház egyre távolabb kerül, hiszen ennek eléréséhez az első ötben kellene végezni. Bíró Imre gárdája jelenleg a nyolcadik, és ha szombaton hazai pályán, a fél hétkor kezdődő Békés ellen mérkőzésen megszerzi a győzelmet, még marad esély a kitűzött célt elérni, ellenkező esetben az alsóházban kell majd küzdeni a kiesés ellen.

– A Békés nagyon komplex csapat, tele jó képességű játékosokkal – kezdte a DEAC kapusa, Mándi Norbert. – Fontos lesz, hogy amiket begyakoroltunk edzéseken, miként tudjuk pályára vinni. Át kell lépni a saját árnyékunkat és elhinnünk, hogy a további mérkőzéseken van keresnivalónk. Folyamatosan jönnek vissza a betegek, de még mindig nem teljes a keretünk, mert a sérültek nem épültek fel. Reméljük, így is tudjuk hozni a bajnokit.

Futsal

A DEAC női futsalcsapata szombaton 15:30-kor a Tolnát látja vendégül az NB I alapszakaszának utolsó fordulójában. Üveges Katalinék az élről várják a találkozót.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Közel 9 milliárdos üzleti terv a hajdúszoboszló gyógyfürdőnél
A dolgozóik száma idén visszaugrik a járvány előtti szintre.
Rendbe tennék a Fő utcát Sámsonkertben
Stabilizációs munkákat is végeznének.
Elfogadták Hajdúszoboszló költségvetés-tervezetét
Jelentősen nőtt a helyi adóbevétel.
Naperőmű-nagyhatalom lesz Kaba
A beruházás második üteménél tartanak.
KSH: decemberben 655 ezer forint volt a bruttó átlagkereset
16,4 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban.
Tíz év után csökken a magyar termőföld ára
Közép-Magyarországon a legdrágább, majd az Alföld következik. Észak-Magyarország a legolcsóbb.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Richter Gedeon Remény Háza nyílik Bamakóban
Richter Gedeon Remény Háza nyílik Bamakóban
Veszélyeztetett afrikai nőket támogató kezdeményezést karolt fel a Richter.
Az NI harmadik helyezett lett WATCH programjával
Az NI harmadik helyezett lett WATCH programjával
A Joint Venture Szövetség (JVSZ) nagyszabású díjátadó gálaeseményén díjazták.
Hirdetés
Hirdetés