Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fekete szín a fürdőszobában, a Gulyás Tüzép ajánlásával

| 2022. 06. 21. | 14:01:00
Ne féljünk tőle!
Fekete szín a fürdőszobában, a Gulyás Tüzép ajánlásával
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A fekete szín jelen van a lakberendezésben már évek óta, de a fürdőszobában pár éve kezdett el hódítani. Egyszerre modern, hangsúlyos és elegáns választás is lehet a fekete a fürdőszobába. Ha felületük fényes, akkor egy elegáns, csillogó enteriőrt hozhatunk létre. De amennyiben merészek vagyunk és merjük vállalni a matt felületet, akkor modern, minimalista berendezést alkothatunk. Feketék lehetnek például a szaniterek (mosdókagylók, vécék, kádak, piszoárok, zuhanyfülkék, zuhanytálcák stb.), csaptelepek (mosdó csaptelepek, zuhanyrendszerek, kád csaptelepek, kézi zuhanyzók), folyókák vagy a különböző kiegészítők. A sötét szín mellé becsempészhetünk olyan anyagokat, színeket, amik oldják a rideg hatást. De a fürdőszobában a feketét még megtörhetjük burkolatokkal, hatalmas ablakokkal, erkélyajtókkal, üveg szaniterekkel, világításokkal vagy különböző, dizájnos kiegészítőkke,l például zöld növényzettel, képekkel, díszes lámpákkal, tükrökkel.

Ha nem gondolkozunk drasztikus felújításban, csak szaniterek és kiegészítők cseréjében, akkor jó választás lehet a keretes zuhanykabinok, mosdók, törölközőszárítók, csaptelepek, törölközőtartók választása. Ezzel nagyon friss és trendi hatást érhetünk el. Továbbá em kell feltétlenül az egész fürdőszobát átburkolni, ha még megfelelő a burkolat, így csökkenthetjük a felújítás költségeit.

Az első képen jól látszik, hogy a Mirage Cosmopolitan Staturio Extra (120x278 cm) és a Mystc Grey (120x278 cm), amik szürke-fehér márvány burkolatok és a Mirage Nau Indie beige-es színű famintás padlólappal jól mutatnak együtt. Illetve a fekete mosdó, ami famintával van kombinálva. Moderné, látványossá és forma bontóvá alakítja a helyiséget. Az Arezzo-s Flat törölközőszárító és a Hansgrohe Vernis Shape termékcsalád csaptelepei remekül illenek ebben a minimál stílusú fürdőszobába.

A következő képen egy merészebb, karakteresebb, markáns jegyekkel bíró helyiséget láthatunk. Burkolatoknál megmutatkozik a sötétebb és világosabb lapok kontrasztja.

A Tau Ceramica Alesso családnál láthatjuk, hogy egy egész sötét meleg tónusú szürkés burkolat a fürdőszoba főszereplője. Ezt lágyítja a Tau Ceramica Kian Gold padló, megteremtve az egyensúlyt és a harmóniát a helyiségben. Szaniterek tekintetében jó választás lehet egy Trend Glam fekete mosdó, Laufen Kartell fekete vécé, Kolpa Dalia fekete, térben álló kád. De vihetünk bele egy kis egyediséget, ha készíttetünk egyedi, hatalmas tükröket, mosdószekrényeket vagy képeket.

Ne féljünk, használni a fekete színt a fürdőszobánkban, mert feldobja, izgalmassá, harmonikussá és trendibbé is teszi a helyiséget. Mi a Gulyás Tüzépen készen állunk megtervezni az ön egyedi igényeinek megfelelő fürdőszobát.

www.gsv.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kiválóan teljesítettek a Debreceni Egyetem sportolói
Kiválóan teljesítettek a Debreceni Egyetem sportolói
A hagyományokat követve, díjakkal is elismerték a sportemberek teljesítményét.
Hirdetés
Hirdetés
„Csipogó-ügy": a kormány szerint  nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot
„Csipogó-ügy": a kormány szerint nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot
Az érintett cégnek nincs magyarországi gyártó- és telephelye - írják.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Életműdíjat kapott Dr. Ábrahám László
Szívügye a jövő mérnökeinek támogatása.
Díjeső a hajdúnánási struccfarmnak
Az ebesi Szender Kert különdíjas.
Értelmetlenül szórják meg idegméreggel Debrecent?
A deltametrint a szúnyogoknak szánják, de szinte az összes repülő rovarban kárt tesznek vele.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Megnyílt a 13. Zamat Fesztivál
Megnyílt a 13. Zamat Fesztivál
4000 négyzetméteres rendezvénysátor várja idén is a gasztronómia szerelmeseit és a bulizni vágyókat az ősz legnagyobb gasztroeseményén a cívisvárosban.
Westernhangulat a Zamat Fesztiválon a Marnevall jóvoltából
Westernhangulat a Zamat Fesztiválon a Marnevall jóvoltából
A gasztronómia és a zene szerelmeseinek idén is felejthetetlen élményt ígér a Debreceni Zamat Fesztivál.
Civis Honoris Causa címet kapott Bogsch Erik
Civis Honoris Causa címet kapott Bogsch Erik
A debreceni biotechnológiai üzem a jövő szempontjából a Richter számára a legfontosabb terület.
Miért szükséges a fugázás?
Miért szükséges a fugázás?
Milyen funkciója van ennek az anyagnak?
Hirdetés