Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tündérkert Apartman: télen is a legjobb választás

| 2021. 12. 01. | 08:53:00
Szinte a semmiből épült a debreceni csodapark. 
Tündérkert Apartman: télen is a legjobb választás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mintha egy mesébe csöppenne az ember. A neve sem véletlenül lett Tündérkert. Az egyik első vendég nevezte el így, amikor meglátta a csodaszép parkot a rengeteg virággal, fával, a kis tóval, amelyen fahíd ível át. A csaknem egyhektáros terület története is mesébe illő. A tulajdonos egy egykori telephelyen alakította ki a nyugalom szigetét, amely több mint tíz év munkájának az eredményként vált népszerű kikapcsolódási helyszínné. Szalaknai Mihály egy hobbikertet álmodott meg, rajta egy kis tóval, szalonnasütő hellyel, aztán szép lassan elkezdte felújítani a meglévő épületeket, közben fákkal, különleges cserjékkel, egyéb növényekkel miniarborétumot varázsolt a város határába, ahol egy jót sétálni is valódi felüdülést jelent. Mivel erős a kötődése Erdélyhez, úgy döntött, az ottani építészeti stílus jegyeit jeleníti meg a házakon, bútorokon. Szinte mindenütt visszaköszönnek a székely tulipánhímzések, az esküvők megtartására alkalmas filagóriát pedig kézzel faragta egy kolozsvári mester.

Ahogy aztán egyre inkább épült-szépült a porta, a tulajdonos azon kapta magát, hogy a kert „kinőtte” a terveit, és a hobbikertből valami egészen más, sokkal több lett. Önerőből, pályázati források felhasználása nélkül egy olyan világot hozott létre, amely szinte ámulatba ejti a látogatót. Ekkor döntött úgy, hogy a városszéli csodaparkot megnyitja mások előtt is, és különböző rendezvények otthonává teszi. A Tündérkert egyszerre nyújt kikapcsolódási lehetőséget azoknak, akik egy kis nyugalomra vágynak, és természetesen azoknak is, akik például baráti társaságban szeretnének eltölteni egy kellemes, bulizós hétvégét. Legény- és leánybúcsúk, esküvők ideális helyszíne, hiszen közel van a városhoz, mégis távol a nyüzsgéstől. A minden igényt kielégítő vadonatúj, nyolcvanfős rendezvényházhoz kétszáz négyzetméteres terasz tartozik, a megfáradt vendégek pedig többféle szálláslehetőség közül is választhatnak.

Öt kisebb faház, bungaló mellett két hatalmas épület is a látogatók rendelkezésére áll, utóbbiban nagy nappali, kandalló, konyha, az emeleten pedig hálószobák szolgálják a kényelmet. Nyáron a szabadtéri medencében frissülhetünk fel, de a hidegebb idő beálltával is több kényelmi szolgáltatás közül lehet választani. Szauna, jakuzzi és egy dézsafürdő is várja a pihenni vágyókat, akik egy jó kis relaxálás után a kemencés látványkonyha specialitásaival csillapíthatják az éhségüket. Egyszerre mintegy 50 vendéget tudnak elszállásolni, de a Tündérkert nem csak „ottalvós” rendezvények magtartására alkalmas. A gyönyörű, fás, ligetes parknál egy esküvői fotózáshoz például nehéz szebb helyszínt elképzelni, de azoknak sem kell másfelé keresgélniük, akik az év végi ünnepeket főzés és takarítás helyett inkább pihenéssel, szórakozással szeretnék tölteni. Egyre többen választják, hogy karácsonykor, szilveszterkor elvonulnak a város zajától, és családi körben vagy baráti társaságban, a készülődés nyűgét másra hagyva, egyszerűen csak élvezni akarják az év utolsó heteit, napjait. Aki a Tündérkert mellett dönt, biztosan jó döntést hoz. 

Tündérkert Apartman
4002  Debrecen, Külső Kassai út 18.
Foglalás: 30 830 34 60
info@tunderkertapartman.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Bezárt a Kerekerdő Élménypark
Bezárt a Kerekerdő Élménypark
Sok debreceni gyerek kedvenc helye volt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Letették a logisztikai csarnok alapkövét Ebesen
A cégcsoport érdekeltségein keresztül már Debrecenben is jelen van. Zöld és lakosságbarát.
Kiterjesztik a debreceni panelprogramot
Értékes városi ingatlanok eladásáról is döntöttek a képviselők.
Tíz újabb Mercedes váltja a korábbi Volvókat Debrecenben
A számok alapján sokkal több 6-14 éves készül használni a közösségi közlekedést, mint az ingyenesség előtt.
Ingyenes jogosítvány – egy debreceni autósiskola szemével
Az új intézkedés a közlekedési kultúrán javíthat, de nem jelent jelentős kiadáscsökkenést.
Keresztje lett Biharkeresztesnek a sok iparűzési adó
Kopogtatnak újabb beruházók a kisvárosban, az ipari területre alkalmas hely azonban elfogyott.
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
A főispán és a polgármester a szakképzés jelentőségét hangsúlyozta.
 Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Innovációs Laboratóriumot avattak az NI Hungary debreceni telephelyén.
Hirdetés