Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

2020 legnagyobb koncertélménye vár Debrecenben

| 2020. 08. 19. | 10:24:00
Majka, Kowalsky, Rúzsa Magdi, Bagossy, Szabó Balázs, Horváth Tamás, Follow the Flow, Punnany.
2020 legnagyobb koncertélménye vár Debrecenben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Minden bizonnyal 2020 legnagyobb koncertélménye várható Debrecenben, sok hónap várakozás után végre a hazai könnyűzenei élet képviselői is főszerephez jutnak, ráadásul nem akármilyen környezetben a Nagyerdei Stadionban, és ami a legfontosabb a hatályos rendezvénytartási előírásoknak megfelelően.

Alkalmazkodva a körülményekhez, augusztus 19-én, 20-án, 21-én és 22-én, azaz négy estén át, nyolc kiemelt koncert várja majd a stadionba látogató közönséget, a zenekarokra az előírásoknak megfelelően a legszigorúbb biztonsági feltételek mellett, ülve lehet majd bulizni. A koronavírus-járvány miatt több alkalommal is jelentősen átszerveződött a hazai programkínálat, ebből jelenleg a debreceni rendezvénysorozat az első és egyetlen, amely a fesztiválok helyett alternatívát kínál, nem csak a legnépszerűbb hazai formációknak, hanem a könnyűzenére vágyó közönségnek is a szórakozásra.

A változásokat a nyári fesztiválszezon elmaradása hívta életre, a szervezők a múlt heti szigorítások után jelentették be, hogy így szeretnének zenei élményt adni a debreceni közönségnek és pótolni a nagyszínpadok hiányát.

– A Campus Fesztivált idén sajnos nem tudjuk megtartani, de négy este stadionkoncerteket szervezünk, a jogszabályi környezet erre ugyanis még lehetőséget ad. Több terv is készült arra, hogy a már ismert okok miatt hogyan lehetne a korábban lekötött koncerteket megmenteni. A Nagyerdei Stadion éppen ezért kínált kézenfekvő megoldást, itt olyan körülmények között tudunk magas színvonalú programot szervezni, amely maximálisan megfelel a járványügyi szabályoknak – mondta Süli András programigazgató. – Szabadtéren, ültetett formában a járványügyi szabályoknak megfelelően szórakozhat mindenki, úgy, hogy ezekre az eseményekre névre szólóan, szektorokba lehet jegyet vásárolni.

Nyolc kiemelt előadó

A nyolc kiemelt előadó neve jól ismert, a hazai fesztiválok nagyszínpadait évek óta járják.

Majka&Curtis, Kowalsky meg a Vega, Rúzsa Magdi, Bagossy Brothers Company, Szabó Balázs Bandája, Horváth Tamás, Follow the Flow és a Punnany Massif

is biztosan nagy érdeklődésre számíthat. Ráadásul jó páran már rutinos fellépőnek számítanak az eseménynek helyet adó Nagyerdei Stadionban.

– Tapasztalatból tudjuk, miután a Debreceni Egyetem által szervezett yoUDay-en már volt szerencsénk kipróbálni, hogy a Nagyerdei Stadion kiváló helyszín koncertezésre – nyilatkozta Kowalsky, a Kowalsky meg a Vega frontembere. – Ebben az évben meg pláne. Nagyon úgy néz ki, hogy év végéig, két koncertből ez lesz az egyik ahol egyáltalán a zenekarral fellépünk. Egy stadion koncertnél nincs csodálatosabb dolog, ami érdekessé teszik, hogy jelen helyzetben most nem hagyományos stadion koncertről beszélünk, ültetett formában lesz jelen a közönség, de biztos, hogy a szervezők tökéletes körülményeket fognak teremteni nekünk, hogy végre találkozhassunk a közönséggel. Elég gyakran vagyunk Debrecenben mostanság, készítjük az új nagylemezt, amiről már több dalt is be tudunk majd mutatni augusztus 21-én a stadionban.

A stadion mellett a szomszédos Víztoronykert is jó lehetőséget teremt a koncertezéshez.

– Augusztus közepétől szeptember végig 500 főig, vagy nagyobb nevek estében nem ritkán a két napos, dupla 500 fős koncerteket is megtartjuk – ismertette a további nagyerdei programlehetőségeket Miklósvölgyi Péter ügyvezető.

„Rendkívül erős programokat kínálunk a szórakozni vágyóknak, sokkal szabályozottabb módon, a jelenlegi rendelkezéseknek megfelelően tudunk teljes értékű koncertekkel szórakoztatni. Ez országosan egyedülálló lehetőség.”

Jegyek és egyéb információk ITT

PROGRAM:

aug. 19. Majka & Curtis // Follow The Flow
aug. 20. Rúzsa Magdolna // Horváth Tamás
aug. 21. Kowalsky meg a Vega // Szabó Balázs Bandája
aug. 22. Bagossy Brothers Company  // Punnany Massif

A hangos ülős stadionkoncertekre a jegyárak:

  • 3990 Ft
  • 5990 Ft
  • 8990 Ft
  • 11990 Ft 

Jegyek: stadionkoncertek.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Tortellinit hívott vissza a SPAR
Tortellinit hívott vissza a SPAR
Földimogyoró lehet benne.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.