Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szerelem miatt tér vissza Sári Évi Debrecenbe

| 2020. 03. 06. | 09:33:00
Ugyanazon a színpadon játszik, ahonnan elindult.
Szerelem miatt tér vissza Sári Évi Debrecenbe
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A debreceni születésű Sári Évi márciusban, az Anconai szerelmesek című zenés darabban ismét arra a színpadra lép, ahonnan 20 évvel ezelőtt a karrierje indult.

A Veres 1 Színház társulata hozza el Debrecenbe március 29-én két előadás erejéig, illetve május 10-én azt a zenés vígjátékot, ami a bemutatása óta eltelt 20 évben a legtöbbet és legtöbbféleképp játszott vígjátéka a hazai színpadoknak. A darab az olasz vásári komédiák legjobb hagyományait ötvözi a hagyományos magyar humorral és a 70-es évek legismertebb olasz slágereivel.

– Ezeket a dalokat mindenki ismeri és szereti, bárhova is visszük, az Anconai szerelmeseket egyszerűen imádja a közönség – meséli Évi, akit a debrecenieknek nem kell bemutatni, hiszen a cívisvárosban született, és zenés színészi pályája is innen indult. – A zene mindig az életem része volt. Zenei tagozatos általános iskolába jártam Debrecenben, és bár utána egy kicsit más irányt vett az életem, érettségi után végleg megfertőzött a zenés színház – eleveníti fel a kezdeteket Évi, akinek 18 évesen egy rendezvényen annyira megtetszett az akkori, debreceni Vasutas Musical Stúdió fellépése, hogy felvételizett, majd tagja lett a társulatnak és számos zenés darabban – például Hair, Grease – játszott az akkori Vasutas Művelődési Ház falai közt. – Ugyanazon a színpadon próbáltunk és játszottunk akkor, ahol most márciusban az Anconai szerelmeseket mutatjuk be a debreceni közönségnek, és ez valami egészen elképesztő érzés, nagyon jó lesz visszatérni oda, ahonnan indultam – magyarázza a színésznő.

Megtalálja magát a szerepekben

Évit a tehetsége és a lehetőségek hamar Budapestre szólították, így már több, mint 10 éve a fővárosban él. – Az utóbbi években szerencsére nagyon sok lehetőséget kaptam, számos karaktert formálhattam meg több társulatban, ez azonban szinte minden időmet leköti – magyarázza a színésznő. Évi amellett, hogy főszerepet kapott az Apácashow című musicalben, és játszik a Madách Színház számos darabjában, például a nagysikerű Mamma Mia!-ban is, a Pesti Magyar Színházban a Vámpírok bálja, Sakk, We Will Rock You és a Sztárcsinálók zenés darabokban is főszerepet kapott, s mindezeken túl a veresegyházi színház társulatának is a tagja. A hosszas felsorolás után a kérdése, miszerint melyik szerep a legtesthezállóbb számára, úgy tűnik, nem egyszerű a válasz. – Minden szerep, minden karakter más, de én úgy érzem, az a jó, ha megtalálom magam az egyes szerepekben, így végül vagy így vagy úgy, de mindegyikkel tudok azonosulni – magyarázza a színésznő. S bár azt mondja, a magánélettel nagyon nehezen összeegyeztethető ez a fajta életforma, mégis hálás az sorsnak, hiszen most olyan lehetőségeket kap egymás után, amikre mindig is vágyott. – Elképesztően sok munkám van, de ezt hihetetlenül élvezem is, hiszen mindig is ezt akartam csinálni, és nagyon jó érzés, amikor az ember kitartó és áldozatos munkával eléri a céljait – fejezi be Évi, aki most is épp egy új bemutatóra készül: a Veres 1 Színház társulatával nyáron mutatják be a Nők az idegösszeomlás szélén című darabot.

Ökrös-Kovács Dóra

Anconai szerelmesek – zenés vígjáték két részben
március 29. (vasárnap) 15:00 és 19:00
május 10. (vasárnap) 19:00
VOKE Egyetértés Művelődési Központja (Debrecen, Faraktár u. 67.)

JEGYEK

- Hétfőtől csütörtökig 8:30-16:00-ig, pénteken 8:30-14:00-ig a VOKE Titkárságán
Online:
Március 29. 15:00 - https://tixa.hu/anconaidebrecen2
Március 29. 19:00 - https://tixa.hu/anconaidebrecen
Május 10. 19:00 - https://tixa.hu/anconaidebrecen3

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.