Hirdetés

Lesz vigasság a Főnix Csarnokban!

civishir.hu

2020.01.03. 11:58

Lesz vigasság a Főnix Csarnokban!

Újévi operett- és musicalgála Debrecenben.

Hirdetés

Kezdjék az új esztendőt idén is egy fergeteges, újévi operett- és musicalelőadással, mely – szintén a Kodály Filharmonikusok Debrecen közreműködésével – a müncheni Gasteig Filharmónia hatalmas koncerttermében már hatalmas sikert aratott karácsonykor.

Az est fellépői a Budapesti Operettszínház kiemelt művészei: Fischl Mónika, Gubik Petra, Kállay Bori, Lukács Anita, Oszvald Marika, Szendy Szilvi, Dolhai Attila, Boncsér Gergely, Laki Péter, Peller Károly, Vadász Zsolt és Sándor Péter. A koncerten közreműködik Debrecen nagyszerű zenekara, a Kodály Filharmonikusok, vezényel: Silló István.

Az ünnepi gálát kiváló táncművészek, káprázatos koreográfiák és pazar jelmezek teszik még felejthetetlenebbé. Az est rendezője Bori Tamás, házigazdája Kállay Bori.

Az újévi zenés forgatagban sokszínű válogatást hallhatnak a világ zenés színpadainak legnagyobb sikereiből. Részletek csendülnek fel a legkiválóbb operett és musical szerzők műveiből, többek között Kálmán Imre, Lehár Ferenc, ifj. Johann Strauss, Andrew Lloyd Webber és Lévay Szilveszter legismertebb műveiből. Klasszikusnak számító sikerszámokat hallhatunk olyan népszerű művekből, mint a Marica grófnő, A Csárdáskirálynő, A víg özvegy, a West Side Story, a Mozart!, az Evita vagy az Elisabeth.

Újévi operett- és musicalgála 
Dal, virtus, szenvedély
Január 4.
Debrecen, Főnix Csarnok
Kodály Filharmónia DebrecenFőnix Csarnokújévoperettgála

Szóljon hozzá!

Hirdetés