Hirdetés

Seveled: közönségtalálkozó lesz Debrecenben

civishir.hu

2019.12.12. 08:53

Seveled: közönségtalálkozó lesz Debrecenben

Hatalmas galiba egy aprócska hazugságból.

Hirdetés

December 15-én 15 órakor lesz a Seveled című film közönségtalálkozója a Cinema City Debrecenben. Az eseményen ott lesz a film rendezője, Orosz Dénes, egyik főszereplője, Mészáros Béla és női mellékszereplője, Szakács Hajni is.

A Poligamy és a Coming Out rendezője, Orosz Dénes a legjobb magyar színészek több generációját hívta meg új, korunk párkapcsolati bajait, örömeit és botrányait feltérképező, önfeledt romantikus vígjátékába.

A sztori

Elsőre jó ötletnek látszott. Gergő (Mészáros Béla), a csajozógép filmkritikus szeretne beteg édesanyja (Básti Juli) kedvében járni, és a jó ügy érdekében hazudik egy nagyot. Csak egyetlen egyet: beviszi hozzá a kórházba a szomszédját (Tenki Réka), a nagyszájú ex-sztriptíztáncosnőt, akinek van egy nagy előnye: öt hónapos terhes. Az unokamániás anyuka boldogan látja, hogy a fia révbe ért, elbúcsúzik mindenkitől – és meggyógyul.

Ettől kezdve Gergő és Saci kénytelen újabb és újabb hazugságokkal tartani a frontot. Bár alig bírják egymást elviselni, ha jön a „nagyi”, úgy tesznek, mintha boldog, fiatal pár volnának. Az átverések persze sosem tökéletesek, és a bonyodalom Saci pocakjával együtt terebélyesedik: pedig előbb-utóbb meg kell születnie a megoldásnak.

SEVELED 
Főszereplők: Mészáros Béla, Tenki Réka, Básti Juli, Ónodi Eszter, Luca Bercovici, Molnár Áron, Mészáros Máté, Rezes Judit, Pálmai Anna, Cserhalmi György, Bodrogi Gyula, Pogány Judit, Fekete Ernő Tibor
Rendezte: Orosz Dénes
CinemaCitySeveled

Szóljon hozzá!

Hirdetés