Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Előszilveszterek Debrecenben: legyen tűzijáték a vendégkapukra!

| 2020. 12. 29. | 12:28:00
Utolsó bajnokijukat vívják a kézis lányok és a jégkorongozó fiúk.
Előszilveszterek Debrecenben: legyen tűzijáték a vendégkapukra!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két nappal az év vége előtt még pályára lép Debrecen két elit alakulata. A sportbarátoknak választaniuk kell, mert a DVSC-Szombathely és a DEAC-Dunaújváros összecsapásokat vasárnap egy időben rendezik, ráadásul a város két végén.

DVSC-Szombathely, vasárnap, 18 óra

A kézis lányok „ősidők” óta nem léptek pályára bajnokin. Legutóbb november 9-én láthatta őket a közönség, azóta a csapat hat játékosa vett részt a Japánban megrendezett világbajnokságon, míg a többiek itthon készültek. Az újonc Szombathely elleni hazai meccs csak a 2019-es naptári év lezárása, egyben ráhangolódás egy nagyon kemény menetre. A vasárnapi bajnokitól az EHF Kupa csoportkörének befejezéséig 42 nap leforgása alatt 12-szer lép majd pályára a DVSC, mindezt majd 10 ezer kilométernyi utazással megfűszerezve – írja a dvsckezilabda.hu.

–  Az év utolsó meccsét játsszuk, úgy kell búcsúznia a csapatnak, ahogy egész évben szerepelt! – idézi a Loki honlapja Köstner Vilmost. - Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a szombathelyi keret a tapasztalt játékosok és az ügyes fiatalok egyvelege. Az újonc eddig várakozáson felül teljesít, akadtak bravúrjai és biztos vagyok benne, hogy Debrecenben is felszívja magát. Ha jól teljesítünk, akkor magabiztosan nyerhetünk, ha a problémáink megmaradnak, akkor nehéz meccsre számíthatunk.

A szurkolók mérkőzés előtt külön pénztárnál megvásárolhatják az EHF Kupa csoportkörére érvényes bérleteket, illetve a meccsekre szóló belépőket! AZ EHF Kupa csoportkörében 2500 forintért lehet egy-egy hazai meccsre jegyet váltani, ám akik egyben megvásárolják mindhárom találkozóra a jegyet, azok kedvezményes áron, 6000 forintért juthatnak hozzá a három belépőhöz.

DEAC-Dunaújváros, vasárnap, 18.30

Az egyetemi jégkorongcsapat az év utolsó hazai meccsén a Dunaújvárosi Acélbikákkal méri össze tudását. A vasárnap esti találkozón siker esetén a debreceniek akár a harmadik helyre is előtörhetnek a tabellán.

A Duna-partiak pályaválasztóként kétszer is legyőzték a debrecenieket, az eddig egyetlen tócóskerti csatán pedig a DEAC nyert. Egyelőre 2-1 oda, az alapszakasz utolsó egymás elleni találkozóján egyenlíthetnek a hajdúságiak. Az Acélbikák az utóbbi időben szélsőséges teljesítménnyel örvendeztették meg, vagy éppen szomorították el a híveiket. Kilenc gólt ütöttek a Hokiklubnak, majd a Titánokat is magabiztosan gyűrték maguk alá, aztán kikaptak 9-3-ra a tabella hátsó felében szenvedő Újpesttől. Ki érti ezt?

A DEAC karácsony másnapján telt ház előtt, gólzáporos mérkőzésen verte a Fehérvárt. A sok néző ezúttal is szárnyakat adhat, és a hírek szerint ismét zsúfolásig megtelik a Derék utcai jégcsarnok. Nagyszerű meccsre, vérbeli presztízsharcra van kilátás, több ismerőssel – Vuorijärvival, Kovács Bronsonnal, Turcotte-tal és Sillóval – a túloldalon. Hajrá, DEAC!

[Beillesztett cikk: A Debrecen nyerte az élet-halál harcot!]

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.