Hirdetés

Élénkebb forgalom várható az ártándi határátkelőn

civishir.hu

2019.12.06. 20:33

Élénkebb forgalom várható az ártándi határátkelőn
A kép illusztráció.

Legyen kéznél meleg ital és takaró.

Hirdetés

Hétvégén több határátkelőhelyen is élénkebb forgalom várható az ünnepek közeledte miatt – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata december 6-án a rendőrségi honlapon.

A Hajdú-Bihar megyei Ártánd közúti határátkelőhelyen péntektől szombat estig és vasárnap a késő esti óráktól csütörtök estig ki- és belépő irányban akár másfél óra várakozás is kialakulhat a tehergépjárművek tekintetében.

A közlemény szerint várhatóan az év végéig az áruszállítást végző gépjárművek egyre növekvő forgalmára kell számítani. Az adventi időszakban az elmúlt évek tapasztalatai szerint a hétvégéken megnő a határmenti, úgynevezett bevásárló turizmus miatt átlépő személyek száma is, ezért szombaton és vasárnap napközben is élénkebb forgalommal lehet számolni a közúti határátkelőhelyeken.

Az utazóknak célszerű alaposabban felkészülni az utazásra, elindulás előtt tájékozódni a szomszédos országok hóviszonyairól, időjárásáról, valamint szükség szerint gondoskodni a téli autózáshoz szükséges felszerelésről (hólánc, meleg folyadék, takaró) - hívták fel a figyelmet.
határátkelőÁrtánd

Szóljon hozzá!

Hirdetés