A Hotel Lycium**** bemutatja: zene és gasztronómia randevúja
December 28-án ismét egy nem mindennapi gasztronómiai élményben lehet részük a kulináris élvezetek hódolóinak a Hotel Lycium**** Átrium éttermében. A Hotel Lycium**** csapata egy exkluzív vacsora megvalósítását gondolta ki, melynek menüjét Presser Gábor és az Amadinda „Mind itt vagyunk!” előszilveszteri koncertje ihletett.
A Hotel Lycium**** szervezésében nem először randevúzik a gasztronómia valamely más művészettel, gondoljunk csak a tavaly augusztusi Monet-receptek nyomában című nagy sikerű gasztronómiai kalandozásra vagy Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf „festői” desszertkölteményére.
Szerintünk, akik a gasztronómiát is művészetnek tekintjük, a zene és a fehér asztal nyújtotta örömök frigyre lépése tökéletes párosítás, mely új dimenziókat nyithat a Presser Gábor és az Amadinda által közvetített, utánozhatatlan zenei élmény befogadásában.
Másrészről a kulináris élvezetek a vacsorát követő egyedülálló előszilveszteri koncerttel válnak teljessé. A művészien összeállított ötfogásos menüt a szálloda www.hotellycium.hu weboldalán tekinthetik meg az érdeklődők.
Vacsorainformáció: vendeglatas@hotellycium.hu