Hirdetés

A Hotel Lycium**** bemutatja: zene és gasztronómia randevúja

civishir.hu

2019.12.12. 09:04

A Hotel Lycium**** bemutatja: zene és gasztronómia randevúja

Kulináris élvezet és előszilveszteri koncert Debrecenben.

Hirdetés

December 28-án ismét egy nem mindennapi gasztronómiai élményben lehet részük a kulináris élvezetek hódolóinak a Hotel Lycium**** Átrium éttermében. A Hotel Lycium**** csapata egy exkluzív vacsora megvalósítását gondolta ki, melynek menüjét Presser Gábor és az Amadinda „Mind itt vagyunk!” előszilveszteri koncertje ihletett.

A Hotel Lycium**** szervezésében nem először randevúzik a gasztronómia valamely más művészettel, gondoljunk csak a tavaly augusztusi Monet-receptek nyomában című nagy sikerű gasztronómiai kalandozásra vagy Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf „festői” desszertkölteményére.

Szerintünk, akik a gasztronómiát is művészetnek tekintjük, a zene és a fehér asztal nyújtotta örömök frigyre lépése tökéletes párosítás, mely új dimenziókat nyithat a Presser Gábor és az Amadinda által közvetített, utánozhatatlan zenei élmény befogadásában.

Másrészről a kulináris élvezetek a vacsorát követő egyedülálló előszilveszteri koncerttel válnak teljessé. A művészien összeállított ötfogásos menüt a szálloda www.hotellycium.hu weboldalán tekinthetik meg az érdeklődők.

Vacsorainformáció: vendeglatas@hotellycium.hu

Hotel Lycium**** Debrecen
Debrecen, Hunyadi u. 1-3.
www.hotellycium.hu
PRPresser GáborHotel Lycium

Szóljon hozzá!

Hirdetés