Hirdetés

Többször ház falába verték egy nő fejét Balmazújvároson

civishir.hu

2019.11.13. 08:10

Többször ház falába verték egy nő fejét Balmazújvároson
A kép illusztráció

Börtönt kér az ügyész a vádlottra.

Hirdetés

Hirdetés

A Debreceni Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki Balmazújvároson az éjszakai órákban ököllel többször megütötte a sértett arcát és a fejét a ház falába ütötte, amiért rászólt, hogy az éjszaka közepén, hogy ne kiabáljon az utcán.

Az eset idén augusztus 11-éna hajnali órákban történt.

A sértett Balmazújvároson az egyik utcában egy ház falának támaszkodva ült, amikor arra gyalogolt testvérével a vádlott, aki kiabált.

Amikor a két férfi a közelébe ért, a sértett felszólította a vádlottat, hogy hagyja abba a kiabálást, mert az utcában lakók aludni szeretnének. Ennek hallatán a vádlott feldühödött és trágár kifejezésekkel illette a nőt, majd odalépett hozzá, és egyszer ököllel megütötte az állát. A sértett az ütés következtében eldőlt, ekkor a vádlott megragadta a haját, és a sértett homlokát többször beverte a lakóház falába. A sértett ezután felállt és el akart menekülni a helyszínről, azonban a vádlott utána szaladt és tovább bántalmazta.

A vádlott kiabálását az utcában lakók észlelték, majd kiszaladtak és a sértett segítségére siettek, miközben testvére igyekezett megakadályozni azt, hogy a vádlott tovább bántalmazza a nőt.

A sértett az arcán több helyen zúzódásos és repesztett, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban tekintettel a sérült testtájékra, a bántalmazás módjára és kitartó jellegére, a vádlott szándéka 8 napon túl gyógyuló sérülés okozására irányult.

A Debreceni Járási Ügyészség a vádlott ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Debreceni Járásbíróságon. A vádiratban börtönbüntetés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés kiszabását indítványozta, továbbá a büntetés konkrét mértékére vonatkozóan is indítványt tett arra az esetre, ha a vádlott a bíróság előkészítő ülésén a terhére rótt bűncselekmény elkövetését teljes körűen beismeri és lemond a tárgyaláshoz való jogáról.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.