Hirdetés

Hamarosan automatából vásárolhatunk könyvet Debrecenben

kultker.hu

2019.11.18. 11:33

Hamarosan automatából vásárolhatunk könyvet Debrecenben
A kép illusztráció.

Hordozható és megfizethető.

Hirdetés

Hirdetés

Sikeresen zárult az a közösségi finanszírozási kampány, melyben a nonprofit POKET alapítói kértek segítséget vidéki automatáik kihelyezéséhez. A debreceni és a pécsi kitelepülés már csak a területfoglalási engedélyre vár, a szegedit már el is helyezték.

Kétmillió forintot kért az olvasóktól a már nevében is kultirodalomra utaló Sztalker Csoport, amihez négy milliót tesznek hozzá ők. Eddig teljes mértékben önerőből telepítették metróaluljárókba, vasútállomásokba az átalakított „kólaautomatákat”, a vidéki bővüléshez azonban már segítségre szorultak. A hordozható és megfizethető klasszikusok és kortársak ötlete sokakat megszólított.

A 643 adományozó segítségével a három – pécsi, szegedi és debreceni – automatához szükséges összeg is összegyűlt.

A kampány sikerét a POKET a közösségi médiában jelentette be, egyúttal megígérték azt is, hogy a támogatók nevei már decemberben díszíteni fogják az automatákat. Az örömteli bejelentéssel egyidőben megjelent a legújabb zsebkönyv is: Sánta Ferenc Az ötödik pecsétjének új kiadása.

Így már a 20. századi történelem erkölcsi dilemmáinak magyar kulcsregénye is elérhető előállítási áron, tömegközlekedés-kompatibilis formátumban.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.