Hirdetés

Hirdetés

Apapihenő is lesz a berettyóújfalui kórházban

civishir.hu

2019.11.13. 13:07

Apapihenő is lesz a berettyóújfalui kórházban
(Fotó: berettyoszuleszet.hu)

Megújul a szülészeti osztály.

Hirdetés

Hirdetés

A helyi Generál-Építő '98 Kft. végzi a szülészeti osztály felújítási munkáit a Gróf Tisza István Kórházban nettó 89,9 millió forintért. A november 13-i Közbeszerzési Értesítő szerint a szülőszobai blokkban a meglévő vajúdó helyiségből elfalazva alakítják ki az új szülőszobát. A jelenlegi vizsgáló helyiséget áthelyezik az előkészítő helyiségben kialakított szeparált térbe. A mostani vizsgáló helyiség helyén - a tervezett szülőszobához kapcsolódó - családbarát vajúdó helyiséget hoznak létre, mely egy légtérben lesz a szülőszobával, melyhez korszerű vizesblokk csatlakozik.A várakozó édesapáknak a szülőszoba közelében apapihenőt alakítanak ki vizesblokkal.

Az újszülött és terhes gyermekágyi blokkban cserélik a burkolatot a padozaton, az oldalfalon és a belső nyílászárókat is kicseréli.

A 35 négyzetméteres, hatágyas kórtermet két 13 négyzetméteres kórteremmé alakítják, új vizesblokkot hoznak létre az igényeknek megfelelően zuhanyzóval, vécével és mosdóval. A munkáról szóló szerződést október 29-én írta alá a kivitelező és a kórház képviselője. A felújítást a szülészeti osztály folyamatos működése mellett kell elvégezni.

A projektre a berettyóújfalui Vámos Épker Kft. is pályázott.
BerettyóújfaluközbeszerzésGróf Tisza István Kórház

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.