A hiphop trónörökösei érkeznek Debrecenbe

Cívishír

2019.11.09. 12:00

A hiphop trónörökösei érkeznek Debrecenbe
Dé:Nashék szombat este lépnek fel a Nagyerdei Víztorony színpadán

Dé:Nash, Lil Frakk és Kapitány Máté koncertezik a Nagyerdei Víztoronyban.

Hirdetés

Dé:Nash neve sokak számára ismeretlen még, de ez nem marad így sokáig. Krúbi mellett ugyanis ő a másik fiatal tehetség, akik egyetemi közegekben már kifejezetten trendinek számítanak. Most végre Debrecenbe is eljön, november 9-én, szombaton első itteni klubkoncertjét adja. Ráadásul velük tart majd Kapitány Máté és Lil Frakk is.

Ahogyan Krúbi, úgy Dé: Nash is poénból kezdett el zenével foglalkozni. Tarsolylemez című EP-je azonban óriási közönségsiker lett az interneten. A szerző így nyilatkozott pár hónapja a hirtelen jött népszerűségről:

„Nem számítottam arra, hogy ekkora figyelmet fog kapni a Tarsolylemez EP. Azzal kalkuláltam, hogy Krúbi közönségének egy hányada lesz az, aki szeretni fogja. Nem igazán hittem, hogy ezt túl tudja nőni.”

Lil Frakk, a szintén trap műfajban utazó fiatal művész egyik fő ismertetőjegye a humoros, mémes utalásokkal teli dalszövegei. Ő maga így tekint alkotói munkájára: „Húszéves vagyok, ha kiállnék és megmondanám a tutit, nem hiszem, hogy komolyan vehető lennék. Így érzem jól magam, hogy ilyen hangnemben beszélhetek ezekről a dolgokról; és valószínűleg azok is, akik hallgatják, jobban érzik ezt. Így önazonos.”

A mindössze 22 éves Kapitány Máté 2017-ben tűnt fel a színen, még abban az évben megjelent debütáló lemeze. Azóta pedig annyira izzik körülötte a levegő, hogy idén már két albumot is kiadott, ráadásul már a Universal kiadó színeiben. Május végén jelent meg JEEP:A, október közepén pedig az ISTVÁN vol. 1.

Jegyek a Campus online rendszerében 1400 forintért vásárolhatóak.

koncertNagyerdei VíztoronyDebrecenDé:NashKapitány MátéLil Frakk

Szóljon hozzá!

Hirdetés