Hirdetés

Hirdetés

Legendák a Nagyerdőn. Ezt könnyek nélkül nehéz lesz kibírni!

2019.10.31. 16:21

Legendák a Nagyerdőn. Ezt könnyek nélkül nehéz lesz kibírni!
A meccs után a stadion sörözőjében is találkozhatnak a hívek a régi kedvencekkel (Fotó. Cívishír)

Ismét pályára lép Debrecenben Vachter, Vaczlavik, Sallai, Tóth Ernő és a többiek.

Hirdetés

Hirdetés

Ötven éve a harmadosztályból a másodosztályba, negyven éve az NB II-ből az NB I-be jutott a DVSC labdarúgócsapata. A két bajnokcsapat játékosai megjelennek a DVSC csapatának szombati bajnoki mérkőzésén.

Ismét a Nagyerdei Stadion gyepére lépnek Vachter, Lipők, Vaczlavik, Szabó Béla, Szabó Husi, Kiss Jani, Sallai, Maczkó, Tóth Ernő, Szigeti, Halla, Menyhárt és társaik a DVSC-Paks bajnoki mérkőzés előtt.

A hatvanas évek derekán hullámvasútra ült a Loki: a csapat kiesett az első osztályból, lejtőre került, s a korabeli harmadosztályba csúszott. 1969-ben, fél évszázada a Vachter, Vaczlavik, Lipők fémjelezte alakulat csoportja bajnokaként visszaverekedte megát a másodosztályba. Egy évtizedes másodosztályú küzdelmet koronáztak meg a lokisták 1979-ben, amikor a Nagyerdei Stadionban 29 ezer néző előtt a legendás Nyíregyháza-veréssel visszajutottak az NB I-be.

Ezt a két gárdát köszöntik szombaton a stadionban a mérkőzés előtt a pályán, s természetesen a pályán kívül is. Közvetlenül az NB I-es találkozó lefújása után a RED szurkolói sörözőben találkozhatunk kedvenceinkkel, legendás játékosainkkal. Várják a szurkolókat!

 

DVSClabdarúgásNagyerdei Stadion

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.