Hirdetés

Hirdetés

Debreceni sajtos pogácsa nyert díjat

civishir.hu

2019.10.17. 09:04

Debreceni sajtos pogácsa nyert díjat

A Mentes-M 2019 döntőjében brillírozott a termék.

Hirdetés

Hirdetés

Ismét rangos elismerésben részesült az allergénmentes élelmiszereket gyártó, debreceni FreeFrom Hungary Kft. Ezúttal hazai, szakmai elismerésben részesült a mikrovállalkozás glutén- és laktózmentes pékterméke.

A StoreInsider szaklap által hirdetett mentes élelmiszerek versenyére ezúttal a gyorsfagyasztott portfóliójuk legsikeresebb termékével, a Glulu’s FreeFrom mirelit sajtos pogácsával neveztek. A neves szakmai zsűri döntése alapján a Kedvenc Pék/Sós pékáru kategória első díját a Glulu’s FreeFrom pogácsája érdemelte ki.

A Mentes-M 2019 verseny döntőjébe idén 114 pályázat került be. A termékeket a zsűri érzékszervi bírálat alá vette, és minden kategóriában ellenőrzött vaktesztet végeztek. A Food kategóriában és hozzájuk tartozó alkategóriában összesen 46 terméket díjaztak, melyek között van a Glulu mentes finomsága is.

– Ez a díj óriási megtiszteltetés! Ez az elismerés is megerősített minket abban, hogy a gyorsfagyasztott, mentes péktermékek piacán is van helyünk – mondta Göblyös Béla a cég brand managere.

pogácsaGlulu

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.