Hirdetés

Több ezer embert fog megmozgatni Rúzsa Magdi Debrecenben

unideb.hu

2019.09.12. 11:09

Több ezer embert fog megmozgatni Rúzsa Magdi Debrecenben

Lenyűgöző látvány és fergeteges hangulat lesz a Nagyerdei Stadionban.

Hirdetés

Szeptember 18-án negyedik alkalommal rendez rendhagyó tanévnyitó stadionshow-t a Debreceni Egyetem. Az egyedülálló programon minden eddiginél több fellépő és felejthetetlen közösségi élmény várja a vendégeket. A hagyományos tanévnyitó ünnepségen túl ismét monumentális show-val kezdi az új szemesztert az egyetem.

A yoUDay-n ezúttal is várhatóan mintegy 22 ezer résztvevő – egyetemisták, középiskolások és városlakók – ünneplik együtt a tanév indítását.

– Egy ekkora intézménynek, mint a Debreceni Egyetem szüksége van olyan programokra, amelyen a 40 ezres egyetemi polgárság közül minél többen tudnak részt venni egy gondolattal, egy célért. A kedvezőbb időjárás reményében idén az előző évekhez képest tíz nappal korábban rendezzük meg a yoUDay-t, az eddigiek közül a legkompaktabb műsorral. Még több fellépővel, mozgalmas másfél-két órás műsoridővel igyekszünk intenzív, koncentrált élményt nyújtani a közönségnek – árulta el az előkészületekről Bács Zoltán kancellár.

A lenyűgöző látványt nyújtó műsort ezúttal is az Animal Cannibals két fenegyereke vezeti majd. A minden eddiginél nagyobb, 560 négyzetméteres színpadon olyan sztárok lépnek majd fel, mint Rúzsa Magdi, a Kowalsky meg a Vega és a Follow The Flow, akik a kifutó végére épített 6x6 méteres LED-padlós színpadnak köszönhetően kerülnek majd még közelebb a közönséghez. Színesíti a programot Sári Évi, Éliás Jr., az Abrakazabra, Nika, Biga, valamint Vastag Csaba.

A koncertek mellett neves tánccsoportok – Valcer Táncstúdió, Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület, R&B Dance, Piruett Tánc Stúdió  – szórakoztatják a vendégeket, de lesznek tűzzsonglőrök, zenélnek a DE klasszikus és könnyűzenei képzésének hallgatói, hihetetlen mutatványokkal készül a UD Cheerleaders, és bemutatkoznak az egyetem új társulatának, az Odeon-ZeneTheatrum színinövendékei is. A színpadi show rendezői Végh Veronika és Csáki Szabolcs tervei szerint az est végére csaknem ezer résztvevőt mozgatnak meg a különböző produkciók, köztük az idén 100 éves egyetemi klub, a DEAC 23 szakosztályának képviselői, akiket egy meglepetés sztárvendég köszönt majd.

A különleges estét látványos lézer-show koronázza majd meg.  

Az egyedülálló rendezvényre bárki válthat belépőt, de az egyetemi dolgozóknak és vendégeiknek 3 900 forint helyett csak 800 forintba kerül. Minden dolgozó három további főt regisztrálhat kedvezményesen a yoUDay-re. A jegyek ITT igényelhetők, illetve vásárolhatók meg és korlátozott számban állnak rendelkezésre. A kapunyitás 18 órakor lesz. A szervezők azt javasolják, aki teheti, egyetemi címeres pulóvert öltsön, ha szívesen kifejezné az egyetem iránti barátságát, vagy elkötelezettségét. Az egyetemistáknak a stadion mellett lesz főzőverseny, beerpong bajnokság és erőevő verseny is.

A visszaszámlálás már elindult: vár mindenkit az egyetem napja, a yoUDay!
Debreceni EgyetemDebrecenyoUDayRúzsa MagdiKowalsky meg a Vega

Szóljon hozzá!

Hirdetés