Hirdetés

Hirdetés

Szoba, konyha, avar égett Hajdúszoboszlótól Berettyóújfaluig

Cívishír

2019.09.22. 10:46

Szoba, konyha, avar égett Hajdúszoboszlótól Berettyóújfaluig

Sokszor riasztották a tűzoltókat.

Hirdetés

Hirdetés

Legalább féltucatszor hívták tűzesetekhez a katasztrófavédelem számát Hajdú-Biharban szeptember 21-én. 

Hajdúszoboszló külterületén, a Körte dűlőben egy hétvégi ház egyik szobájában berendezési tárgyak gyulladtak meg. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Ötven négyzetméteren égett a száraz avar tegnap délelőtt Berettyóújfaluban, a 42-es számú főút mellett. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Egy ház konyhájában egy gáztűzhely égett szombat délután Hajdúszoboszlón, a Sólyom utcában. A lángok nem terjedtek át a konyha további részére, így a hajdúszoboszlói hivatásos egység egy vízsugárral az utómunkálatokat végezte el.

Debrecen külterület a 33-as számú főút mellett négyszáz négyzetméteren lángolt a száraz avar és a növényi hulladék. A debreceni hivatásos tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a tűz tovább terjedését.

Csatorna part égett Berettyóújfalu közelében szombat délután. A hétszáz méter hosszan lángoló tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók.

Debrecenben, a Panoráma úton fél hektáron égett az összehordott szemét szombaton késő este. A helyszínre a megyeszékhely hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral oltották el a tüzet.
 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.