Hirdetés

Hirdetés

Lokális dizájn Debrecenben

civishir.hu

2019.09.18. 11:46

Lokális dizájn Debrecenben
Fotó: Tündérségek

A fenntarthatóság jegyében.

Hirdetés

Hirdetés

A X. CSAK Design vásár a lokális dizájn jegyében szerveződik. A CSAK Design rendezvényeivel arra buzdítja a dizájn iránt fogékony közönséget, hogy látogasson el egy olyan cselekvő-alkotó közösségbe, ahol a tervezők és a vásárlók között tartalmas és aktív párbeszéd alakul ki tudatos fogyasztásról, fenntartható dizájnról, a slow designról és helyi értékekről.

A szeptember 22-i iparművészeti és dizájnvásáron  a fő tematika a lokális design és helyi értékek lesznek. A helyi dizájn nemcsak attól érték, hogy a környezetünkben fellelhető eredmények megismerésére buzdít, hanem attól is, hogy fontos tehermentesítés a környezet számára az, hogy a terméket, amit megvásárolunk, nem kell átszállítani tengereken, földrészeken, óceánokon. A tervezői termékek amellett, hogy lokálisak, etikusan és a fenntarthatóság jegyében készülnek, ami újabb hatalmas lépés a klímakatasztrófa elkerülése érdekében.

A Debreceni Kőr Dáma Egyesülettel immár a X. CSAK Design vásárt valósítja meg, nagy hangsúlyt fektetve a fenntarthatóságra. Reményeik szerint a kezdeményezéssel hozzájárulnak egy élhető európai város arculatának megrajzolásához.

CSAK Design lokális dizájnvásár 
szeptember 22., 11-17 óráig
Debreceni Egyetem, főépület

Alkotók

Maminvent
Anikás
Faludi G
WEALL
Byat
Gizusproduct
Tenger Cake
Heverde babzsák webáruház
Csajbók Márta selyemfestő
BelleLelle - Magic Wraps / Varázskendők
Tündérségek
UDSGN ékszerek
Makrafun
Eszter -Házi- desszertjei
Fa csokornyakkendő
Pinklady
Rulied
Mökki design
Peony szójagyertya
Dorka at work
Holdviola szappanok
Handwoven
Black bunny csokoládé
Zádor cafe

CSAK Design Vásárdizájnvásár

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.