Hirdetés

Kósa: Debrecenben az ellenzék vereséggel kalkulál

2019.09.02. 14:36

Kósa: Debrecenben az ellenzék vereséggel kalkulál

A politikus szerint a város számos megoldásával az országnak is példát mutat.

Hirdetés

Kósa Lajos vasárnap este a Hír TV A nyolcas című műsorában szerepelt. A Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke G. Fodor Gábor műsorvezetőnek elmondta, az volt a célkitűzés, hogy az ország négyötödében lehessen fideszes polgármesterjelöltre szavazni és ez be is következett.

Kósa szerint az ellenzék tévesen úgy gondolja, hogy az önkormányzat választás arra való, hogy meg kell verni a kormányt, de – tette hozzá –nem tud olyan eredmény születni az önkormányzati választáson, ami kihatással lehetne az Orbán-kormány regnálására.

Debrecennel kapcsolatban azt mondta, hogy itt az ellenzék vereséggel kalkulál, a városban pedig nagy tervek vannak. Debrecen szeretne a Dunától keletre erős országrész centruma, a magas hozzáadott értékű gazdasági tevékenységek fellegvára lenni, illetve érdekes urbanizációs folyamatok zajlanak, hiszen a népesség a városban és a közvetlen környezetében nő.

Van a debreceniek számára néhány nagyon kedves program, amit szeretnénk megcsinálni

- így Kósa Lajos, aki sorolta: befejezni a Latinovits Színházat és a gyógyfürdőt, szállodát építeni a Nagyredőre, illetve megcsinálni a Dósa nádor teret, kétsávossá  bővíteni a Nyíl utcát és befejezni a nyugati kiskörút harmadik ütemét. 

Kósa Lajos szerint számos megoldásával az országnak is példát mutatott. Kifejtette: a város és az egyetem hosszú távú stratégiai megállapodást kötött, ennek pedig a helyi sportélet látja nagy hasznát, hiszen a Debreceni Egyetem az országban az egyetlen, amelynek több csapata is az élvonalban szerepel. Így csinálják ezt Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban is a felsoktatási intézmények a hallgatóként zajló nagy versenyben - tette hozzá Kósa.

A teljes beszélgetés itt megtekinthető:

Ön kire szavaz a 2019-es önkormányzati választáson Debrecenben?

A Fidesz jelöltjeire

0%

A Jobbik-Momentum-LMP szövetség jelöltjeire

0%

A DK-MSZP-Szolidaritás-Párbeszéd jelöltjeire

0%

A Civil Fórum jelöltjeire

0%

Senkire, nem megyek el szavazni

0%

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés