Hirdetés

Drog- és autizmus ambulanciát szeretnének a Kenézy kórházban

civishir.hu

2019.09.16. 13:04

Drog- és autizmus ambulanciát szeretnének a Kenézy kórházban
(Fotó: Cívishír)

Új kórtermeket, foglalkoztatókat alakítanának ki Debrecenben.

Hirdetés

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ kivitelezőt keres a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház gyermekpszichiátriai épület átalakítására, és a szakrendelők épületének felújítására – olvasható a szeptember 16-i Közbeszerzési Értesítőben.

A nyertes pályázó feladata a Bartók Béla úti épületben 2 emelt biztonsági szintű kórterem kialakítása, a hozzájuk tartozó vizesblokkal együtt. A meglévő épület felújításával alakítanák ki a szakrendelőket. A pince szinten a gépészeti helyiségek kapnának helyet, a földszinten lenne a drogambulancia, ahol rendelőt, várót, orvosi szobát, terápiás helyiséget és vizesblokkot alakítanának ki. Az épület nyugati szárnyában az addiktológiai osztály fog működni, ahol kórtermet, foglalkoztatókat, pszichológus és orvosi szobákat hoznak létre.

Az épület emeletén a gyermek- és ifjúsági addiktológiai rehabilitációs osztály lesz, ahol terápiás rendelőket, csoport- és mozgásterápiás helyiségeket, orvosi szobákat alakítanak ki. A nyugati szárnyban az autizmus ambulancia fog működni, ahol gyógypedagógusi- és pszichológusi szobák, orvosi szobák, mozgásterápiás helyiségek kapnak helyet.

Az ajánlatkérő október 21-ig várja a pályázatokat.
közbeszerzésKenézy Gyula Egyetemi Kórházdrogambulancia

Szóljon hozzá!

Hirdetés