Hirdetés

Hirdetés

Meglőttek egy bűnözőt a rendőrök Debrecenben!

2019.08.21. 14:25

Meglőttek egy bűnözőt a rendőrök Debrecenben!
Elkapták a bűnözőt! (Fotó: magánarchívum)

Akciófilmbe illő jelenet zajlott a Déli soron. +Fotók

Hirdetés

Hirdetés

A Cívishír információi szerint egy tolvajt lőttek meg a rendőrök augusztus 21-én délben a Déli soron, így akadályozva meg a menekülésben. A meglőtt férfihez mentőt hívtak.

Érdeklődésünkre a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt közölte, a helyszínelés jelenleg is tart. Kérdéseinkkel a Központi Nyomozó Főügyészséget keressük.

A Debreceni Közlekedési Zrt. korábban baleset miatt adott ki közleményt: abban az állt, a Déli soron történt a 30/30A jelzésű autóbuszok mind a két irányban terelőútvonalon közlekednek.

Frissítés!

A rendőrség közleménye szerint a debreceni körzeti megbízottak állampolgári bejelentésre jelentek meg a Déli soron augusztus 21-én 12 óra körül, mert a bejelentő szerint ott egy gyanúsan viselkedő férfi tartózkodott. A rendőrök a helyszínen intézkedtek a férfival szemben, aki késsel a kezében támadólag lépett fel, amit többszöri felszólításra sem hagyott abba. Az egyenruhások ezért gázsprayt használtak, majd figyelmeztető lövést adtak le.

Végül a 18 éves férfi a kezében lévő késsel az intézkedő rendőrökre támadt, ezért az egyenruhások célzott lövést adtak le.

A lövés következtében a férfi sérülést szenvedett, ezért a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. Az ügyet hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség vizsgálja.

 

rendőrségügyészség

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.