Hirdetés

Hirdetés

Az országban elsőként a Debreceni Állatkertben ingyenes a wifi

civishir.hu

2019.08.14. 11:38

Az országban elsőként a Debreceni Állatkertben ingyenes a wifi

Állati élmények megosztása, azonnal.

Hirdetés

Hirdetés

A Debreceni Állatkert és Vidámpark augusztus 10-től az országban elsőként kínál előzetes bejelentkezés nélküli, angol nyelvű állatkerti szakvezetést az idegennyelvű vendégeik számára. Az intézmény tovább bővítette a látogatóinak nyújtott kényelmi szolgáltatásait, így a felhasználói igényekkel lépést tartva, augusztus 14-től díjmentes wifi-hálózattal várja vendégeit.

A város támogatásával megvalósult legújabb fejlesztéssel a magyarországi állatkertek közül elsőként teszik lehetővé a nagyközönség számára a teljes látogatói területre kiterjedő, vezeték nélküli internetelérést. A rendszer kiépítésekor figyelembe vették az állatok jólétét is, így a hotspotok megfelelő elhelyezésével minimalizálták a környezeti terhelést. A fejlesztést az is indokolta, hogy az intézmény iránt egyre növekszik nemcsak a belföldi, hanem a külföldi turisztikai érdeklődés, így a turisták a helyben szerzett élményeik még könnyebben megoszthatják.

A fejlesztés részeként tovább bővítették az idén bevezetett online jegyvásárlás körét, így a gyakori látogatók a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. alkalmazásán keresztül, akár az állatkerti bérletüket is megvásárolhatják.
debreceni állatkertwifi

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.