Hirdetés

Civil Fórum: közpénz nélkül is lehet politizálni

civishir.hu

2019.07.03. 11:39

Civil Fórum: közpénz nélkül is lehet politizálni
Fotók: Fogarasi Renáta

Előtérben a nők és a fiatalok a debreceni egyesületnél.

Hirdetés

Hirdetés

Önállóan indul az őszi önkormányzati választásokon, valamennyi debreceni körzetben állít jelöltet a Civil Fórum Debrecen, és polgármesterjelöltjük is lesz – jelentette be július 3-i sajtótájékoztatóján az egyesület elnöke. Gondola Zsolt a Régi Városháza előtt elmondta, számítanak a debreceni polgárokra, akiknek meg akarják adni annak a lehetőségét, hogy olyan valódi civileket választhassanak, akik helyi ügyeket szolgálnak.

Kiderült, a Civil Fórum más pártok belső ügyeivel nem foglalkozik, az összellenzéki tömörülésben pedig nemhogy nem vállalnak szerepet, de nem is tárgyalnak senkivel. Az egyesület két alapvető célja, hogy az eddigieknél jobb eredményt érjenek el az októberi helyhatósági választásokon, másrészt jelöltjeikkel a fiatalokat és a hölgyeket kívánják előtérbe helyezni, amivel eleve meg tudják kölönböztetni magukat a pártoktól.

Gondola Zsolt kitért rá, az elmúlt 18 év kiválóan illusztrálja, hogy közpénz nélkül is lehet Debrecenben politizálni. – Az egyre gazdagodó és fejlődő városban a közszolgáltatások színvonala hagy kívánnivalót maga után – mondta, majd kiemelte az utak rossz állapotát és a magas parkolási díjakat. Mint fogalmazott, az említett gazdagodásnak az utcán és az emberek közérzetén is meg kellene jelennie.

Polgármesterjelöltjüket egy későbbi időpontban mutatják be.

Galéria

Civil FórumGondola Zsolt Zoárd

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.