Hirdetés

Most a kis Lokiért dobbanjon a szív!

2019.06.07. 15:36

Most a kis Lokiért dobbanjon a szív!
(Fotó: dvsc.hu)

A debreceniek nagyon fontos mérkőzést játszanak!

Hirdetés

Hirdetés

A DVSC második csapata azzal, hogy megnyerte a megye I-es bajnokságot, osztályozót játszhat az NB III-ba jutásért. A sorsolás során eldőlt, hogy a Tiszafüredi VSE ellen lép pályára, és az első mérkőzés idegenben lesz vasárnap délután. 

Az ellenfél mindössze egy vereséget szenvedve nyerte meg a Jász-Nagykun-Szolnok megyei küzdelemsorozatot. Az egyetlen botlása a 25. fordulóban történt, a Jászfényszaru otthonában kapott ki 2-1-re. A bajnokság során 119 gólt szerzett és 20-at kapott. A keret tagja a 40 éves Montvai Tibor, aki korábban 179 mérkőzést játszott az NB I-ben, és 52 találat fűződik a nevéhez. Még mindig érzi a kaput, hiszen 41 góllal toronymagasan végzett az élen a megye I-es góllövőlistán - írja a dvsc.hu.

A DVSC II is jól teljesített a bajnokságban, hiszen mindössze kétszer kapott ki, és a 189-25-ös gólkülönbség is önmagáért beszél. Fikker Ferenc tanítványai természetesen nagyon készülnek a párharcra, amelynek első felvonását tehát vasárnap rendezik 17.30 órai kezdettel Tiszafüreden, a Lipcsey Elemér Sporttelepen.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.