Hirdetés

Hirdetés

Hazatért a Fradiból a „téglási Modric”

2019.06.09. 09:11

Hazatért a Fradiból a „téglási Modric”
Sigér Dávid (Fotók: magánarchívum)

Nagy ünnep volt a hajdúsági településen. Téglás, Debrecen, Balmazújváros, Ferencváros – szép karrier.

Hirdetés

Hirdetés

A Séfek csatája címmel rendeztek gasztronómiai versenyt a hajdú-bihari Tégláson, a helyi általános iskolában, az esemény rangját pedig az intézmény egy korábbi diákja, az immár a bajnok Ferencvárosban futballozó Sigér Dávid emelte. A neves futballista volt a sztárvendég, de nem véletlenszerűen. Dávid ugyanis Tégláson sajátította el a labdarúgás alapjait, vagy még annál sokkal többet, hála Kocsis László edző-testnevelő kiváló szakértelmének.

Az újdonsült bajnokcsapat tagját, akit csak „téglási Modricként” becéznek a zöld-fehérek öltözőjében, természetesen nagy örömmel fogadták az alma materben, ahol körberajongta minden nebuló és pedagógus, akik élvezettel hallgatták végig, hogy sikeres karrierje miként teljesedett ki.

Dávid a helyi olasz focisulis utánpótláscsapat tagjaként országosan is sikert sikerre halmozott, egyszer még a Real Madrid meghívásának eleget téve is labdába rúghatott. Téglásról a DVSC-be, onnan a Balmazújvárosba, majd a Fradiba vezetett az útja, most pedig bajnoki címet ünnepelt.

Dávid ezúttal civilként érkezett a volt iskolájába, a legnagyobb kihívást az autogramok osztása, illetve a szelfiknél való helytállás okozta, de vérbeli profiként állta a rohamot. Közben értekezett az egészséges életmód fontosságáról, majd zsűrizte a téglási finomságokat.

Búcsúzóul Fradi-meccsre szóló belépőket osztogatott a diákoknak, így ősszel Tégláson a jelszó: irány Budapest, a Groupama Stadion!

 

Tégláslabdarúgás

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.