Hirdetés

Hirdetés

Olaszországban tüntették ki a debreceni futballedzőt

2019.05.09. 16:03

Olaszországban tüntették ki a debreceni futballedzőt
Hegedüs Gábor (jobbra) a díjátadón (Fotó: Magánarchívum)

Itthon nem próféta, de Itáliában nagyra becsülik.

Hirdetés

Hirdetés

A 12. Lazio Cup nemzetközi ifjúsági labdarúgótorna keretében rendeztek nagyszabású díjátadó ünnepséget a házigazdák a Róma melletti Frosionéban. Ezen a jeles eseményen évről évre az az olasz labdarúgásban elismert személyeket díjazzák, idén azonban egy magyart is a színpadra szólítottak!

Hegedüs Gábor, a debreceni Olasz Focisuli alapítóját, szakmai igazgatóját „az olasz-magyar labdarúgó-utánpótlás programokban végzett munkásságért” tüntették ki. Amint az a kitüntetett a cívishírnek elmondta, minden évben

olyan személyiségnek ítélnek oda, akik nemcsak az elért eredményekért, hanem a tisztességesés, korrekt játékért tesznek sokat.

A Lazio legendájáról, Maurizio Maestrelliről elnevezett díj különösen annak fényében nagy megtiszteltetés a debreceni szakember számára, hogy olyan szaktekintélyeket ismertek el vele együtt, mint Szinisa Mihajlovics egykori világklasszis labdarúgó, aki jelenleg a Serie A-s Bologna edzője, Ariedo Braida, az FC Barcelona sportigazgatója, aki előtte 16 évig volt az AC Milan sportigazgatója, Maurizio Viscidi, az olasz utánpótlás-válogatottak koordinátora, szakmai igazgatója, aki korábban a Debreceni Futballegyetemen 900 edzőnek tartott nagysikerű bemutatót, vagy Tarantino Massimo, az AS Roma utánpótlás-igazgatója.

labdarúgásOlaszországOlasz Focisuli

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.