Hirdetés

Nyílik a III. Rozé Torony Debrecenben

civishir.hu

2019.05.23. 11:59

Nyílik a III. Rozé Torony Debrecenben

Széles zenei kínálat a Víztoronykertben.

Hirdetés

Hirdetés

A Víztoronykertben rendezendő kétnapos rendezvény fókusztémája ugyan a finomabbnál finomabb borok, azért jó zenében sem lesz hiány idén sem. Pénteken kettő, szombaton egy koncert lesz a kert színpadán, de vasárnap délután is különleges zenei program ígérkezik a Rocksuli és a Kowalsky Meg a Vega jóvoltából.

Május 24-én 18 órakor nyitja meg kapuit az idei Rozé Torony, 19 órakor pedig már a karcagi Matchboys fog zenélni. Az ’50-es és ’60-as évek rock and roll világát megidéző zenekar country és swing slágerekben is megmártózva készül egy fergeteges műsorral, amely időutazás garantáltan kellemes lesz mindenki számára. A trió már bizonyított Debrecenben, így a jó hangulat és a korszak legjobb slágerei garantáltak. Őket a debreceni-budapesti A Nyughatalan követi. A Johnny Cash munkássága előtt kilenc éve tisztelgő formáció sokkal több, mint egy tribute zenekar: évek óta saját dalokkal boldogítják a rajongótábort, így Cash örökérvényű darabjai mellett megszólalnak Kovács Kornél és társai szerzeményei is. Ezekben a darabokban remekül keverednek az autentikus rockabilly elemek a saját zenei világukkal, amelyet így a zenekar a találó alter country-ra keresztelt.

A koncert Facebook eseménye ITT
Jegyek csak a helyszínen 1000 forintos áron.

Május 24., péntek

19:30 Matchboys
20:30 A Nyughatatlan
Május 25-én. szombat este a főszereplő Szabolcs-Szatmár-Bereg megye talán leghíresebb zenekara, a Parno Graszt lesz. A paszabi roma népzenei együttes nem ma kezdte: 1987-ben, 32 évvel ezelőtt alakultak és azóta folyamatosan koncerteznek szerte a világban. Töretlen népszerűségük egyik oka elképesztő színpadi jelenlétük, amelyről most ismét meggyőződhet minden Rozé Torony vendég. A tíztagú csapat szereti a kihívásokat: pár éve Indiába utaztak, hogy felfedezzék zenei gyökereiket. Útjukról dokumentumfilm is készült a BBC megbízásából. Az általuk nyújtott zenei élmény mindenki számára közelebb hozza a népi kultúrát, a koncertek hangulata pedig a kevésbé táncosakat is mozgásba lendíti.

A koncert Facebook-eseménye ITT  
Helyszíni jegyár: 2 500 forint

Május 25., szombat
20:30 Parno Graszt
Nagyon fontos információ: pénteken 18.00 órától, szombaton 16.00 órától a rendezvény vendéglátóegységeiben csak bankkártyával és UNIPASS kártyával lehet fizetni, a  jegypénztárban és a pohárváltó pontokon csak készpénzzel.

Május 26., vasárnap
A debreceni Rocksuli diákjai és tanárai állnak majd színpadra, de különleges vendégeket is hoznak magukkal: Jimmy és Sóder, a Kowalsky Meg a Vega oszlopos tagjai is betársulnak, hogy három szerzeményüket közösen adják elő. A kiválasztott nóták: Amilyen hülye vagy, úgy szeretlek; Hála veled; Árnyék és fény. Az örömzenélés persze attól igazi öröm, ha bárki csatlakozhat, így lesz ez vasárnap is. Az online jelentkezési lap a Rocksuli weboldalán érhető el ITT

A III. Rozé Torony Facebook.eseménye ITT  

Parno GrasztVíztoronykertRozé Torony

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.